Neler Yeni

Modding ̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

ßeta

80+ Bronze
̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Root garanti dışı bırakıyor biliyorsunuz değil mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halen root atmak istiyor musunuz :D ?
Valla garantiye gönderince direk zaten kullanıcı hatası deniyor genelde. Çok zahmetli değilse boot animasyonunu değiştirmek istiyordum, root fln daha önce atmadım bilmiyorum nasıl yapıldığını telefonunda garantisi 6 ay kaldı sanırım yada bitti emin değilim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Valla garantiye gönderince direk zaten kullanıcı hatası deniyor genelde. Çok zahmetli değilse boot animasyonunu değiştirmek istiyordum, root fln daha önce atmadım bilmiyorum nasıl yapıldığını telefonunda garantisi 6 ay kaldı sanırım yada bitti emin değilim.
Root işlemi cihazı sıfırlar sıfırlamaz tercihe göre biçimlendirilir veya biçimlendirilmez, format gibi düşünün ancak cihazı bilgisayar bağlayıp rom falan aktarmanız lazım, orjinal romu tekrar yükleyeyim derseniz işlemi 2 kere tekrar etmiş olursunuz.

Son düzenleme:

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root işlemi cihazı sıfırlar, format gibi düşünün ancak cihazı bilgisayar bağlayıp rom falan aktarmanız lazım, orjinal romu tekrar yükleyeyim derseniz işlemi 2 kere tekrar etmiş olursunuz.
ve orjinal rom diye yüklediğim şeyin içinde içinde zararlı yazılım olabilir anladığım kadarı ile

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
ve orjinal rom diye yüklediğim şeyin içinde içinde zararlı yazılım olabilir anladığım kadarı ile
Hem evet hem hayır, orjinal romlar gerçekten var ancak güvenilir kaynak lazım. Ne yazık ki hangi kaynak güvenilir fikrim yok.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Bergee

80+ Silver
Root garanti dışı edebilir ancak root kaldırılabilir bir şey. Sözde android 9'dan sonra root garanti kapsamında olabilecekti.

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Huawei telefonum var boot animasyonunu değiştirmek için root'un açık olması lazım istediklerimi yaptıktan sonra root'suz hale geri getirebilirmiyim? Birde Rootlayınca telefon sıfırlanıyormu.
Deneyimli değilseniz, veya cihaz gözden çıkaramayacağınız bir cihaz ise benim tavsiyem root denemeyin. (Bazı telefonlarda aşırı kolay olabilir ama bazılarında da anormal şekilde zor olabiliyor root). Yanlış/uyumsuz bir rom atmanız durumunda en iyi ihtimal soft brick edersiniz, biraz uğraşıp düzeltebilirsiniz fakat hard brick ederseniz (başıma geldi) tek başınıza düzeltmeniz çok zordur, deneyimli değilseniz repartition yapamazsınız ve bazı telefonları hard brickten kurtarmak için heryerde bulamayacağınız devrelere bağlamanız gerekebilir, dediğim gibi modelden modele çok değişiyor root zorluğu ve riskleri, elinizdeki modele göre iyice araştırma yapıp öyle karar veriniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Root methoduna göre sıfırlanabilir veya sıfırlanmayabilir, root ile ilgili dosyaları indirdiğiniz kaynakta unroot işlemi de anlatılıyorsa rootu geri alabilirsiniz. Elinizdeki model çok popüler bir modelse azıcık ingilizce ile XDA-dev sitesinden her türlü rehbere ulaşabilirsiniz

ßeta

80+ Bronze
Deneyimli değilseniz, veya cihaz gözden çıkaramayacağınız bir cihaz ise benim tavsiyem root denemeyin. (Bazı telefonlarda aşırı kolay olabilir ama bazılarında da anormal şekilde zor olabiliyor root). Yanlış/uyumsuz bir rom atmanız durumunda en iyi ihtimal soft brick edersiniz, biraz uğraşıp düzeltebilirsiniz fakat hard brick ederseniz (başıma geldi) tek başınıza düzeltmeniz çok zordur, deneyimli değilseniz repartition yapamazsınız ve bazı telefonları hard brickten kurtarmak için heryerde bulamayacağınız devrelere bağlamanız gerekebilir, dediğim gibi modelden modele çok değişiyor root zorluğu ve riskleri, elinizdeki modele göre iyice araştırma yapıp öyle karar veriniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Root methoduna göre sıfırlanabilir veya sıfırlanmayabilir, root ile ilgili dosyaları indirdiğiniz kaynakta unroot işlemi de anlatılıyorsa rootu geri alabilirsiniz. Elinizdeki model çok popüler bir modelse azıcık ingilizce ile XDA-dev sitesinden her türlü rehbere ulaşabilirsiniz
P smart 2018 kullanıyorum ama sanırım vazgeçtim düşündüğümden daha zahmetliymiş ve root güvenlik açıklarıda oluşturabilir anladığım kadarı ile yinede cevabın için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,227
Üyeler
163,622
Son üye
Hanudes
Top Bottom