s20 FE 10.999 TL 1000TL indirim

Kullananlar olarak söylüyorum arkadaşlar
Ön - Arka kamerası mümkün mertebe kaliteli güzel olması
Tercihen 256 gb/ 128gb olması durumunda hafıza kartı desteğinin olması
Ortalama bir işlemci
bu özelliklerde bir tel arıyordum, Siz bu özelliklerden kıyaslar mısınız; Ön - Arka kamerası ve İşlemci açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Rusty_Cohle @TRSTEADY @elfun @Celal Kopuk @Fransali @MythPhantom

üstte yazdığım özelliklere göre yorumunu yazar mısınız(isterseniz 10 üzerinden puanlayabilirsiniz de, sipariş geçeciğim de duruma göre)
;
Ön - Arka kamerası kaliteli güzel olması
Ortalama bir işlemci
bu özelliklerde bir tel arıyordum, Siz bu özelliklerden kıyaslar mısınız; Ön - Arka kamerası ve İşlemci açısından

Son düzenleme:
maksimum bütçeyi belirtirseniz alternatif model önerebiliriz

maksimum bütçeyi belirtirseniz alternatif model önerebiliriz
(Açtığım konudan direk aynısını atıyorum)Bütçem 10 -25k arası (skalam geniş evet), aşağıda belirttiğim birkaç özellik haricinde diğer özellikler çok önemli değil benim için. Aşağıda belirttiğim özelliklere uyan ve fiyatta düşükten yükseğe tüm önerilere açığım

Ortalama bir işlemci
(Tercihen suya toza dayanıklı olması ama olmasa da olur üsttekiler ilk önceliklerim)

(Açtığım konudan direk aynısını atıyorum)Bütçem 10 -25k arası (skalam geniş evet), aşağıda belirttiğim birkaç özellik haricinde diğer özellikler çok önemli değil benim için. Aşağıda belirttiğim özelliklere uyan ve fiyatta düşükten yükseğe tüm önerilere açığım

Ortalama bir işlemci
(Tercihen suya toza dayanıklı olması ama olmasa da olur üsttekiler ilk önceliklerim)
Konunun linkini atsanız daha iyi olur ,bu konu s20fe üzerine karışıklık olmasın

ben 2 yıldır kullanıyorum hala performanslı fakat ekran kalitesi düşük bir cihaz. o dönem 120hz takıntımdan dolayı almıştım ve pişman değilim esasen apple kullanıyordum şuanda 120hz hala yok sadece pro max gibi 50-100k'lık cihazlara koyuyorlar komedi...

Konunun linkini atsanız daha iyi olur ,bu konu s20fe üzerine karışıklık olmasın
https://forum.donanimarsivi.com/kon...ere-telefon-tavsiyesi-bilirkisilerden.831396/

ben 2 yıldır kullanıyorum hala performanslı fakat ekran kalitesi düşük bir cihaz. o dönem 120hz takıntımdan dolayı almıştım ve pişman değilim esasen apple kullanıyordum şuanda 120hz hala yok sadece pro max gibi 50-100k'lık cihazlara koyuyorlar komedi...
ÖN -ARKA kamera açısından değerlendirmen nedir

Ortalama bir işlemci

üstte yazdığım özelliklere göre yorumunu yazar mısınız(isterseniz 10 üzerinden puanlayabilirsiniz de, sipariş geçeciğim de duruma göre)
;
Ortalama bir işlemci
Ön kamerayı arka kameraya göre daha çok seviyorum. Arka kamerası da iyi. Makro ayarını bulamadım sanırım yok.
alıcaksan 128gb almalısın 256gb olanı 16k tl.
İşlemcisi günümüz telefonların işlemcisine göre yine iyi snapdragon 865 var.
Şarj kısmına gelirsek oyun oynamadığım için 1 günü bana çok rahat çıkartıyor.
bütçen birde çok yüksek diğer telefonlara da bakabilirsin

Ön kamerayı arka kameraya göre daha çok seviyorum. Arka kamerası da iyi. Makro ayarını bulamadım sanırım yok.
alıcaksan 128gb almalısın 256gb olanı 16k TL.
İşlemcisi günümüz telefonların işlemcisine göre yine iyi snapdragon 865 var.
Şarj kısmına gelirsek oyun oynamadığım için 1 günü bana çok rahat çıkartıyor.
bütçen birde çok yüksek diğer telefonlara da bakabilirsin
Ön kameranın düşük ışık performansı sence nasıl, net yorumlarında ve videolar olumsuz dönüş aldım. Bütçe evet o kadar ama min miktarla kapamak istiyorum bu olmazsa hemen diğer seçenekleri değerlendircem diğer birkaç modelden birini alcam 15-20k üstündeki

Ortalama bir işlemci

;
Ortalama bir işlemci
Eskiden ben de S20 FE'yi kullandım, ön kamerası haricinde gayet iyi bir telefondu. Hâlâ hızlı ve akıcı bir cihaz aynı zamanda. Şu anda S23'e geçtim ve anneme verdim S20 FE'yi.

Ön kameranın düşük ışık performansı sence nasıl, net yorumlarında ve videolar olumsuz dönüş aldım. Bütçe evet o kadar ama min miktarla kapamak istiyorum bu olmazsa hemen diğer seçenekleri değerlendircem diğer birkaç modelden birini alcam 15-20k üstündeki
Düşük ışık performansı beni tatmin etmedi açıkcası

Geri