S20 fe alınır mı? önerilerinizi bekliyorum

Reaksiyon skoru
7
S20fe güzel telefon ama şarj konusund beni götürmez diye düşünüyorum pocco x7 pro yada x6pro da güzel ama sanki sadece oyun telefonu gibi 13 civarı bı bütçem var siz olsanız ne önerirsiniz huwai de olur onun dışında mbl yada pupgi arada indirip oynarım sizce ne alayım her ota b*a olan bı telefon onerirmisiniz:) ikinci el alacam bu arada(teşekkür ederim)

Honor 200 8/256 alabilirsin hocam. Sifiri zaten 17.5K. Islemci zayif ama. Islemci onemliyse Poco alacaksin mecburen.

Honor 200 8/256 alabilirsin hocam. Sifiri zaten 17.5K. Islemci zayif ama. Islemci onemliyse Poco alacaksin mecburen.
Hocam sıfırı 19 bin oonu boş verin ikin ele 23 29 a satan var niye böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nothing phone 1 bakabilirsin 12.5k sıfır ürün
nothing phone 1 bakabilirsin 12.5k sıfır ürün
Güzel telefon niye bu hiç görmedim be

Hocam sıfırı 19 bin oonu boş verin ikin ele 23 29 a satan var niye böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel telefon niye bu hiç görmedim be
14.999tlye 8/256 galaxy a36 tavsiye ederim.

14.999tlye 8/256 galaxy a36 tavsiye ederim.

Güzel telefon bakacağım teşekkürler

S20fe güzel telefon ama şarj konusund beni götürmez diye düşünüyorum pocco x7 pro yada x6pro da güzel ama sanki sadece oyun telefonu gibi 13 civarı bı bütçem var siz olsanız ne önerirsiniz huwai de olur onun dışında mbl yada pupgi arada indirip oynarım sizce ne alayım her ota b*a olan bı telefon onerirmisiniz:) ikinci el alacam bu arada(teşekkür ederim)
nt1 bakılabilir genel olarak her şeyi iyi s20 fe ye göre tek kötü yanı işlemcisi dağlar kadar fark yok tabii ama iyi bir fark var.

İkinci el alıyor isen yurt dışı 13 t bakabilirsin

Benim görüşüme göre s20fe kamera ve işlemci bakımında önde n.p1 De hafif şarj hızı ve ekranı s20fe den daha iyi ( oyun oynayan biriyim bu arada) İki telefon da harika fiyatına göre çok kararsız kaldım yardım edin 😆

Geri