Neler Yeni

S20 FE Süper Hızlı Şarj Sorunu

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
Öncelikle merhabalar, cihazım S20 FE (Snapdragon) için Spigen Steadiboost 27W adaptör ve Spigen Durasync (60W destekli) şarj kablosu aldım ama cihaz maksimum 15W ile şarj oluyor. sonradan 100W destekli başka kabloyla da denedim sonuç aynı. Hem adaptör hem de cihazım PD 3.0 destekliyor, şarjdayken PD protokolüne de geçiyor ama 25W ile şarj olmuyor. Spigenin sitesinde özellikle S20 FE'yi desteklediği belirtildiği için almıştım sorun adaptörden mi kaynaklanıyor sizce? Elimde 25W test edebileceğim başka adaptör ve cihaz olmadığı için sorunu tespit edemiyorum ama orjinal Samsung adaptörü olmadığı için kaynaklandığını yazanlar olmuş benzer deneyim yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Sinan
yok orjinal 15w adaptörü de taksam 27w spigeni de taksam 15w ile şarj oluyor ilk animasyon çıkıyor yani (yeşil olan) şarja taktıktan sonra da süper hızlı şarj seçeneği çıkmıyor. sizin cihazınız s20 fe ve öyle bir seçenek çıkıyor mu?
Süper hızlı şarj seçeneği yok hızlı şarj seçeneği var senin görselinin aynısı.
Direk bağlayınca süper hızlı şarj yazıyor pil ayarları menüsünde.

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
Süper hızlı şarj seçeneği yok hızlı şarj seçeneği var senin görselinin aynısı.
Direk bağlayınca süper hızlı şarj yazıyor pil ayarları menüsünde.
hmm anladım hocam adaptörü değiştirip öyle deneyeceğim artık. vaktinizi ayırdığınız için tekrardan teşekkürler

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
Kabloyuda değiştir bence bulabilirsen boseus marka ile dene.
hem 60w spigen ile hem de 100w mcdodo ile denedim değişen bir şey yok sorun kabloda değil muhtemelen. adaptörün 27w verip vermediğini test edebilseydim telefonda mı sıkıntı var anlayabilirdim. bazı haberlerde yazılımsal sıkıntılar olduğunu da gördüm. bakalım bi şekilde çözücez

kırmızışarapp

80+ Silver
Öncelikle merhabalar, cihazım S20 FE (Snapdragon) için Spigen Steadiboost 27W adaptör ve Spigen Durasync (60W destekli) şarj kablosu aldım ama cihaz maksimum 15W ile şarj oluyor. sonradan 100W destekli başka kabloyla da denedim sonuç aynı. Hem adaptör hem de cihazım PD 3.0 destekliyor, şarjdayken PD protokolüne de geçiyor ama 25W ile şarj olmuyor. Spigenin sitesinde özellikle S20 FE'yi desteklediği belirtildiği için almıştım sorun adaptörden mi kaynaklanıyor sizce? Elimde 25W test edebileceğim başka adaptör ve cihaz olmadığı için sorunu tespit edemiyorum ama orjinal Samsung adaptörü olmadığı için kaynaklandığını yazanlar olmuş benzer deneyim yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
Ayarlar üzerinden hızlı şarj seçeneğini açmayı denedin mi ?

Top Bottom