Yazık 3 İQ kardeşimiz xiaomi savunuyor keşke bunları technopat sosyalde yazsaydınÇakma IMEI suç tüm sülale polis benden iyi mi bileceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim Zamzung kullanıcısı bey
Yazık 3 İQ kardeşimiz xiaomi savunuyor keşke bunları technopat sosyalde yazsaydınÇakma IMEI suç tüm sülale polis benden iyi mi bileceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim Zamzung kullanıcısı bey
Yazık 3 İQ kardeşimiz xiaomi savunuyor keşke bunları technopat sosyalde yazsaydın
Yoksay tuşunu Çok seviyorumYazık 3 İQ kardeşimiz xiaomi savunuyor keşke bunları technopat sosyalde yazsaydın
Yanlış oldu özür dilerimbeni neden etiketlediniz ki hocam
Çöpsung mu güldürme beni...Xiaomi olanlarda 30FPS çekmek zorundasınız yürüken 60FPS çok sallanıyor EIS devre dışı kaldığından ama yerinizde olsam Mi 10T alırdım yine de Çöpsung'dansa Başka markalara bakmamı ister misiniz?
Avrupa'da öyle ama Asyada çok güzel marka . Asya'da sayılmadığımıza göre Samsung tarafından çöpsungÇöpsung mu güldürme beni...
aynen samsung en sevdiğim markalardan biri ama bu exynos meselesini kafasına takmazsa gerçekten de yazık olacakAvrupa'da öyle ama Asyada çok güzel marka . Asya'da sayılmadığımıza göre Samsung tarafından çöpsung