S20fe den iphone 11 yada xr geçilirmi ?

Sırf ekranından dolayı tercih etmem zaten. Elimde ucuz ama amoled ekranlı cihaz var ve geceleri iPhone 11 ile yan yana koyunca fark çok rahat hissediliyor. Birde çok yatırımlık bir cihaz değil artık iPhone 13 tarzı cihazlar o konuda daha iyi olur.
Sen bir cihazın ekranı smoled değil diye çöp dersen o saçma bir yorum olur nu devirde bile haka üst segment telefonlara kafa tutuyor işlemcisiyle kamarasıyla yatırım konusu tartışılır ben 8.5 a aldım şuan 17 civarı yatırımı ben yapmışım şuandan sonra nolur bilemem iphone 7 plus ların hala 4.5 k ya satıldığı bir türkiyede yaşıyoruz

Sen bir cihazın ekranı smoled değil diye çöp dersen o saçma bir yorum olur nu devirde bile haka üst segment telefonlara kafa tutuyor işlemcisiyle kamarasıyla yatırım konusu tartışılır ben 8.5 a aldım şuan 17 civarı yatırımı ben yapmışım şuandan sonra nolur bilemem iphone 7 plus ların hala 4.5 k ya satıldığı bir türkiyede yaşıyoruz
Ben zaten fiyatına göre ve ekranına göre çöp dedim performansının iyi olduğunu bende biliyorum. O kadar para verilecek bir cihaz değil.

Samsung s20fe sd var 128gb 8k dan saticam 10k ya xr yada 12.5k ya garantisi bitik 128gb alabilirim iphone 11 mantiklimi sizce iphonelar pahalanmadan alsam iphone 11 5k koyup
Bu arada seçimlerde sol tarafbaşa gelirse iphone 10 k civarına düşer hersey düşer piyasa şişik puan sağ taraf saolsun onuda hesap etmek lazım

Valla bende biraz yatirim olsun diye aslında ama s20fe satip 5k koyucan üste olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mantiklimi bilemedim iphone zam geliyo bide 1-2 sene kullanip para biriktiririm sonra model yukseltirim sirayla diye duşundum 11 den 12 ye 12den 13e öyle
11 daha fazla artmaz döviz kuru girerse işin içine bilmem ama Alacaksan 12 ve üstü al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada seçimlerde sol tarafbaşa gelirse iphone 10 k civarına düşer hersey düşer piyasa şişik puan sağ taraf saolsun onuda hesap etmek lazım
bu yıllardır böyle devam etti insanlar da kandı bu duruma bu çok acı bir durum :( Yine Mâlum kişiye oy verecekler bu sefer eyt yüzünden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri