Neler Yeni

Yardım s20fe mi a34 mü? hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
güncelleme desteği yönünden çok şüphe duyuyorum ondan buraya da sormak istedim. s20fe a34 e göre sanırım çok üstün bi telefon olsa da güncelleme desteği duurmları eşitler mi diye merak ettim

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
Bence s20fe güzel bende onu alacam a serisi alınmaz

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Necat Eren Altun
6 aydır s20 fe kullanıyorum hocam tek sıkıntısı bataryası gün içinde konum bluetooth felan kullanırsan gün sonunu götürmüyor iyi bir powerbank alırsan tadından yenmez bir telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydır s20 fe kullanıyorum hocam tek sıkıntısı bataryası gün içinde konum bluetooth felan kullanırsan gün sonunu götürmüyor iyi bir powerbank alırsan tadından yenmez bir telefon
Normal kullanımda rahat çıkartır ama 1 günü ben hiç oyun oynamıyorum sosyal medya vs girdiğimde 1 günü çıkarıyor her gece takıyorum şarja

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal kullanımda rahat çıkartır ama 1 günü ben hiç oyun oynamıyorum sosyal medya vs girdiğimde 1 günü çıkarıyor her gece takıyorum şarja
çok telefon kullanacağımı düşünmüyorum zaten haftaiçleri okuldan 4 gibi dönüyorum ondan şarjın çok sorun olcağını sanmam

Galko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan Yekta
A34 al hem guncellik hemde sarj bakımından cok iyi s20 fe artık eskidi en dusuk s21 fe bakılabilir

MythPhantom

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,870
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom