uzun süre kullanacak güncelleme alması daha önemli benceAnneanneme almak istiyoruz ama hangisi en doğrusu olur kestiremiyorum yardımcı olur musunuz ?
telefon olarak yok ama güncelleme alsın bence önerileri arkadaşlar yaparlar ben çok anlamıyorumönerin var mı?
1-2k daha koyulup a54 falanda alınabilir anneanen kullanacakmış hızla veya ekranla çokta işi olduğunu sanmıyorum ona güncelleme alsın batarya gitsin yeterAnneanneme almak istiyoruz ama hangisi en doğrusu olur kestiremiyorum yardımcı olur musunuz ?
Samsung tabii ki.Anneanneme almak istiyoruz ama hangisi en doğrusu olur kestiremiyorum yardımcı olur musunuz ?
s20fe alın hem daha sade arayüzü var hemde özellik olarak daha üstün kamerası vs.da daha iyi
1-2k daha koyulup a54 falanda alınabilir anneanen kullanacakmış hızla veya ekranla çokta işi olduğunu sanmıyorum ona güncelleme alsın batarya gitsin yeter
bütçemiz 14.500tl a54 almak daha mantıklıysa onu da alabiliriz. peki a54 s20feden iyi mi?Net S20 Fe.
sanmıyorumbütçemiz 14.500tl a54 almak daha mantıklıysa onu da alabiliriz. peki a54 s20feden iyi mi?
s20 fe den iyi kesinlikle değil s ile a serisi kıyaslanamaz bile ama anneanneniz sonuçta ekrandan anlamaz bir şey yapmaz bence güncelleme bu konuda daha iyibütçemiz 14.500tl a54 almak daha mantıklıysa onu da alabiliriz. peki a54 s20feden iyi mi?