S20FE vs S21FE Hangisi alınır

hocam saçmalamayın ya sd865 nasıl exynos 2100 den daha iyi

alın size gerçek bi test göstereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca exynos 2100 o kadar çok ısınan bir işlemci değil exynos 990 ile karıştırıyorsunuz galiba
exynos 990 sd 865 e göre daha tutarsız ve daha fazla ısınıyor evet ama exynos 2100 de bu söz konusu değil

Exynos 2100 daha iyi

d
hocam saçmalamayın ya sd865 nasıl exynos 2100 den daha iyi

alın size gerçek bi test göstereyim

ayrıca exynos 2100 o kadar çok ısınan bir işlemci değil exynos 990 ile karıştırıyorsunuz galiba
exynos 990 sd 865 e göre daha tutarsız ve daha fazla ısınıyor evet ama exynos 2100 de bu söz konusu değil
dereceye bakın hocam

oyun testine baktım ama benim dediğim snapdragon 256gb 8gb ramli

karşılaştırma yapınca exynos vs exynos oluyo

alın bakın inanmıyorsanız
Yayınlayan farklı ortam farklı, ek olarak s21'in olduğu videoda fps yok. Varsa da gösterin bulayım.
herkes exynos çok ısınıyor diyor samsunga
O kafayla bakarsak amd yanıyor, intel aşırı pahalı gibi birçok saçma şey de söyleyebiliriz ama öyle bir dünya yok.

S21 Fe.

attığım videoda geekbench skorlarını da görebilirsiniz zaten bariz daha iyi bir işlemci

S21 FE.

Genel toplamda S21 Fe.
bakın ben başka yerlere de sordum ama yinede teşekkür ederim. @şahin doğan OnePlus 8 Pro o zaman one plus neden o işlemciyi kullanıyor demekki iyi işlemci

bakın ben başka yerlere de sordum ama yinede teşekkür ederim. @şahin doğan OnePlus 8 Pro o zaman one plus neden o işlemciyi kullanıyor demekki iyi işlemci
o kadar epeyde 91 puanı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri