S22 ultra
Arkadaşın bahsettiği telefonlar 10k civarlarında ve siz 20K bütçedeki telefonlar öneriyorsunuz?S21 Ultra yada 22 Ultra-
S22 ultra
Kafanız mı güzel ? Ne bütçeler yakın ne de konu ile alakası var.S21 Ultra yada 22 Ultra
S21 daha iyi. Malzeme kalitesi, ekran, ana kamera biraz daha iyi, ön kamera. S21 Fe'nin avantajları ekranın büyük olması ve 1 ana sürüm daha fazla güncelleme alacak olması.S21 mi S21 FE mi almalıyım zannımca ikiside birbirine çok yakın telefonlar ben karar veremedim bir kısım S21 derken bir kısımda S21 FE diyor bilgisi olanlar söyleyebilir mi?
Dostum s21 daha iyi fakat direk parayı çıkarıp vurman lazım Ankara'da hiç biryerde bulamıyorumKafanız mı güzel ? Ne bütçeler yakın ne de konu ile alakası var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S21 daha iyi. Malzeme kalitesi, ekran, ana kamera biraz daha iyi, ön kamera. S21 Fe'nin avantajları ekranın büyük olması ve 1 ana sürüm daha fazla güncelleme alacak olması.
?Dostum s21 daha iyi fakat direk parayı çıkarıp vurman lazım Ankara'da hiç biryerde bulamıyorum
Ben ironisine yazdımArkadaşın bahsettiği telefonlar 10k civarlarında ve siz 20K bütçedeki telefonlar öneriyorsunuz?
Çok iyi ironi tebriklerBen ironisine yazdım
İkisi de amiral gemisi zaten ama S21 tercihimdir.S21 mi S21 FE mi almalıyım zannımca ikiside birbirine çok yakın telefonlar ben karar veremedim bir kısım S21 derken bir kısımda S21 FE diyor bilgisi olanlar söyleyebilir mi?
Asus rog phone 5 de alınabilirÇok iyi ironi tebrikler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi de amiral gemisi zaten ama S21 tercihimdir.