Mazia Prochainezo
80+ Bronze
Üvey evlat sanırım A33 vs. bile aldı çünkü.Acaba neden S21'ler arada kaldı o çok ilginç bir durum.
Üvey evlat sanırım A33 vs. bile aldı çünkü.Acaba neden S21'ler arada kaldı o çok ilginç bir durum.
M52'ye sanırım bugün geldi. A serilerinin bile çoğuna geldi tek S21'ler kaldı.Baktım M52'ye de gelmiş, güncelliyorum.
S21 serisi daha önce almalıydı. Saçma olmuş.
Cihaz modeli ve sürümü nedir?Valla ben hiç yazılım güncellemesi yapmıyorum ya. Sanki her güncellemede telefon ufak ufak yavaşlatılacak gibi ni his var içimde.
Evet bugün gelmiş. Konudan öğrendim ben deM52'ye sanırım bugün geldi. A serilerinin bile çoğuna geldi tek S21'ler kaldı.
Güncelleme olaylarını bu sefer de eline yüzüne bulaştırırsa müşteri güveni kalmayacak firmaya.3 yıl güncelleme alır dedik 1 seneden android 13 yüklemede sorun yaşıyor.
Şu parça parça dağıtılan güncelleme mantığından nefret ediyorum. Verilecekse hepsine aynı anda verilecek. Dedeminde Xiaomi Redmi 9C cihazı var kaç aydır Miui 12.5 güncellemesi gelemedi2 ay önce S7 Edge'imin anakartı yandığı için S21 Ultra aldım. Kasım ayında S21'ler dünyanın çoğunda Android 13 güncellemesini aldı. Türkiye'de ise kasımın son haftasına kadar güncelleme olmadı. Bu son haftada neredeyse S21'ler dışında güncellemeyi alacak bütün telefonlar aldı. Buna daha alt segment S, A ve M serileri de dahil. Telefonların şu an ne kadar pahalıya satıldığını ve bu aldığım cihazın da fiyatını düşününce bana bir saçmalıktan öte gelmiyor.
Daha da kötüsünü söyleyeyim, Samsung desteğine yazılım hakkında soru sorarsanız sizi bu "güncelmiyiz" adlı siteye yönlendirirler.
Galaxy S21 Ultra 5G | SM-G998B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
www.guncelmiyiz.com
S21 Ultra'da 1 Kasım - 1 Aralık 2022 yazıyordu şimdi bu sayfa güncellenmiş ve 28 Kasım 2022 yazıyor. Ben anlamadım, güncelleme geldi de ben mi beğenmeyip yüklemedim .
Samsung Members forumu üzerinden bu bilgiyi aldım, destek bugün içinde geleceğini söylemiş, gün bitiyor güncelleme yok. Bakalım birkaç saate gelecek mi.
Acaba neden şu işi Apple gibi yapamıyorlar orası da ayrı soru.
Bunu neden yapıyorlar onu da bilmiyorum. Sistemsel bir nedeni yoksa fazlasıyla saçma, sanırım iPhone'lar aynı anda alıyor.Şu parça parça dağıtılan güncelleme mantığından nefret ediyorum. Verilecekse hepsine aynı anda verilecek. Dedeminde Xiaomi Redmi 9C cihazı var kaç aydır Miui 12.5 güncellemesi gelemedi
Türkiye ROM'u için daha yayınlanmadı çünkü, benim gibi MIUI Global veya MIUI Endonezya kullanabilirsiniz. Mesela global için MIUI 13 yayınlandı. Tabii ben Redmi 9T kullanıyorumDedeminde Xiaomi Redmi 9C cihazı var kaç aydır Miui 12.5 güncellemesi gelemedi
Aynen ben İphonelar da hiç denk gelmedim parça parça güncellemeye. Hepsine aynı zamanda gönderiliyor.Bunu neden yapıyorlar onu da bilmiyorum. Sistemsel bir nedeni yoksa fazlasıyla saçma, sanırım iPhone'lar aynı anda alıyor.
Hocam Endonezyaya geldiği gördüm. Bir Türkiye'ye gelmedi. Bu cihaz Miui 13 almaz herhalde.Türkiye ROM'u için daha yayınlanmadı çünkü, benim gibi MIUI Global veya MIUI Endonezya kullanabilirsiniz. Mesela global için MIUI 13 yayınlandı. Tabii ben Redmi 9T kullanıyorum
Tekelleşme mantığı ile düşünün. Şimdi iPhone vs Samsung değilde iPhone vs Google Pixel'i karşılaştırın. Pixel daha öncesinde güncelleme alır.Aynen ben İphonelar da hiç denk gelmedim parça parça güncellemeye. Hepsine aynı zamanda gönderiliyor.
Samsung ve Xiaomi boykot yapalımHocam Endonezyaya geldiği gördüm. Bir Türkiye'ye gelmedi.
Samsunglarında bataryalarında optimizasyon sorunu var. Onu da düzeltmeleri gerek. Sorunun yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Tekelleşme mantığı ile düşünün. Şimdi iPhone vs Samsung değilde iPhone vs Google Pixel'i karşılaştırın. Pixel daha öncesinde güncelleme alır.
Samsung ve Xiaomi boykot yapalım
O telefonda MIUI 12 bile çekilmez açıkçası.