arkadaşlar günlük normal kullanım ve bir tık kamera iyi olması için bu cihazı almayı düşünüyorum. snap işlemcili s21fe kullanan var mı? 14 bin tl ye 0 olarak alabiliyorum şuan. Tavsiye eder misiniz? xiaomi vs önermelere kapalıyım.
Güncel olarak kullanıyorumarkadaşlar günlük normal kullanım ve bir tık kamera iyi olması için bu cihazı almayı düşünüyorum. snap işlemcili s21fe kullanan var mı? 14 bin tl ye 0 olarak alabiliyorum şuan. Tavsiye eder misiniz? xiaomi vs önermelere kapalıyım.
oyunsuz kullanımda 1 günü de çıkarmıyor mu hocam acaba. çok sık şarj etmek bataryayı eritiyor tecrübeyle sabit bende şuanGüncel olarak kullanıyorum
BATARYAyun oynamasan bile günde ekstra bir kere daha şarj etmen lazım
EKRAN:ekranı kaliteli parlaklığı yeterli
KAMERA:birebir karşılaştırmada iphone11 den iyi ama gece kötü
DAYANIKLILIK:sadece kılıf takılı şekilde ekranda 3 tane güneş ışığında belirgin çizik çok fazla dikkatli bakarsan kılcal çizik var yani koruma ekranı şart
İŞLEMCİ:ben güncel çoğu oyunu kasmadan 60fps oynadım
HOPARLÖR:gayet yeterli ama yüksek seste baslar cızırtılı olabiliyor
Yani benim için pek problem olmuyor ama sizi bilemem alırken bunu bilerek alın alacaksanız ama onun dışında fiyatına göre bence en iyisioyunsuz kullanımda 1 günü de çıkarmıyor mu hocam acaba. çok sık şarj etmek bataryayı eritiyor tecrübeyle sabit bende şuan