teşekkürler hiç ios kullanmadım sadece sormak istedim s23 ikinci eli alınır mı12 bütçesinde S23 var. 12 vs S23 dersen Android kullanıyorsan S23, İOS kullanıyorsan 12. S22 ile S23 Fe başarılı cihazlar değil.
Alınır. Temiz kondisyonda, 1 yıldan fazla garantili cihaz al.teşekkürler hiç ios kullanmadım sadece sormak istedim s23 ikinci eli alınır mı
teşekkürler yardım içinAlınır. Temiz kondisyonda, 1 yıldan fazla garantili cihaz al.
S22 aalınmaz, S23 FE belki, ama 12 parasına S23 alırdım ben. Tabii sizin eyrinizde olsam S23 alırım, yoksa alacağım yd bir
Tamamdır çok teşekkürler s23 ikinci el sıfır gibi buldum 23k ya onu inceleyecegimS22 aalınmaz, S23 FE belki, ama 12 parasına S23 alırdım ben. Tabii sizin eyrinizde olsam S23 alırım, yoksa alacağım yd bir 15P
S23 fe belki diyip s22ye neden alinmaz dedinizS22 aalınmaz, S23 FE belki, ama 12 parasına S23 alırdım ben. Tabii sizin eyrinizde olsam S23 alırım, yoksa alacağım yd bir 15P
Bataryadan demiştir tahminimce kamera ve tasarım olarak s22 sollar geçerS23 fe belki diyip s22ye neden alinmaz dediniz
Kameraları aynı.Bataryadan demiştir tahminimce kamera ve tasarım olarak s22 sollar geçer
Bataryası da kotu performansli degil 120hz 5 saat veriyor.Bataryadan demiştir tahminimce kamera ve tasarım olarak s22 sollar geçer
Kamera farkları yok. Tasarım da kimin umrundaBataryadan demiştir tahminimce kamera ve tasarım olarak s22 sollar geçer
S22 maksimum 5 saat falan gidiyor. S23 FE yine 6,5 saat falan geçebiliyor günlük kullanımda. S22 çekilmez hocam.S23 fe belki diyip s22ye neden alinmaz dediniz
Tasarım derken büyüklük cebe sığmaz etmez tank gibi telefon telefon mu taşınıyor gülle mi o mantik dedimKamera farkları yok. Tasarım da kimin umrunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
S22 maksimum 5 saat falan gidiyor. S23 FE yine 6,5 saat falan geçebiliyor günlük kullanımda. S22 çekilmez hocam.
Kamera farkı nasıl yok gittim baktım yok ediyor hem zoom da hem normal kamerada s22 batarya olarak ölü o doğruTasarım derken büyüklük cebe sığmaz etmez tank gibi telefon telefon mu taşınıyor gülle mi o mantik dedim