Bir şey olmaz ama adaptör 15w ise telefon yavaş şarj olur. Hızlı şarj için 25w olması gerekiyor.S23 aldim bende a23 un kutusundan cikan adaptör var orjinal bunu kullansam bisi olur mu
Isterse 500 saatte olsun umrumda değil bataryaya falan sıkıntı verir mi adaptor eski olduğu icin falanO adaptörle muhtemelen 100 dakika civarlarında şarj olur.
25w da abimde vardi siyah onu denerim iyiyse alirim bir tanede benBir şey olmaz ama adaptör 15w ise telefon yavaş şarj olur. Hızlı şarj için 25w olması gerekiyor.
Yavas sarj olur diye bataryayi falan oldurur muO adaptörle muhtemelen 100 dakika civarlarında şarj olur.
Hayır yavaş şarj daha iyidir aslında batarya ömrü açısından.Isterse 500 saatte olsun umrumda değil bataryaya falan sıkıntı verir mi adaptor eski olduğu icin falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
25w da abimde vardi siyah onu denerim iyiyse alirim bir tanede ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yavas sarj olur diye bataryayi falan oldurur mu
Şuanda elindekide zaten orjinalmiş eski telefonunun kutusundan çıkan şarj aletiMutlaka kendi markasından, orijinal al. 25W desteği var diye biliyorum.
Eski telefonum suanki elimdeki a23 adaptör cikti kutusundan orjinal kac wt bilmiyorum yani anladığım kadarıyla bu adaptoru kullanacagim para vermeyecegim baska adaptöre gerek yokmuş sagolun arkadaşlar hayırlı geceler dilerimMutlaka kendi markasından, orijinal al. 25W desteği var diye biliyorum.
Şuanda elindekide zaten orjinalmiş eski telefonunun kutusundan çıkan şarj aleti
Gerek yok be hocam a23 de alali 1.5 sene oldu bu telefonlarin ömürleri 2 3 sene zaten kasip duruyor o gun adam is icin aradi dondu telefon hemen kardesiminkinden geri aradim geri aramasam 20 daire is gidiyordu bir insaatta 2 3 katini kazaniyorum zaten lazimdi artik bir telefon kararsiz kaldim iphone 13 mu alsam diye 60 hz ekran cart curt 1 sene omru kaldi guncelleme olarak bende vazgeçtim s23 aldim hem kucuk telefon çok guzel hosuma gitti cokta hizliHocam 15w şarj aleti fena değil dersen uçayım kaçayım spigen pps destekli herhangi bir 25w üstü adaptör gider size
ip11 bu sene son güncellemesini (Belki oda net değil) aldı daha 12 var arada, sıranın 13 e gelmesine çok var da s23 te güzel cihaz hayırlı olsunGerek yok be hocam a23 de alali 1.5 sene oldu bu telefonlarin ömürleri 2 3 sene zaten kasip duruyor o gun adam is icin aradi dondu telefon hemen kardesiminkinden geri aradim geri aramasam 20 daire is gidiyordu bir insaatta 2 3 katini kazaniyorum zaten lazimdi artik bir telefon kararsiz kaldim iphone 13 mu alsam diye 60 hz ekran cart curt 1 sene omru kaldi guncelleme olarak bende vazgeçtim s23 aldim hem kucuk telefon çok guzel hosuma gitti cokta hizli