silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Normalde amaç yurtdışı iPhone 15 di ama TR iPhone 13 için de zorlayabiliyorum. Sizce alınır mı?
Pili nasıldır o korkutuyor biraz. S23 de 8-9 saat ekran süresi alınıyor mesela onda nasıl acabaAlınır. Benim gözümde kaybedeceğin hiçbir şey yok. 60 Hz'e 2 saatte alışırsın.
Pil 13'de iyi. Arkadaşımda 7-8 saatin aşağısını almıyor. Kamera bana göre daha iyi. Samsung renklerini sevmiyorum. Yapaylık tavan.Pili nasıldır o korkutuyor biraz. S23 de 8-9 saat ekran süresi alınıyor mesela onda nasıl acaba
Kamera daha kötü sanırım ama kamerayla işim yok 60Hz ye de yapacak bir şey yok iPhone 15 bile 60Hz yav...
Telefoto yok ya, S23e geçtiğimden beri onu çok kullanıyorum. Ama onun dışında 13 de iyidir herhalde.Pil 13'de iyi. Arkadaşımda 7-8 saatin aşağısını almıyor. Kamera bana göre daha iyi. Samsung renklerini sevmiyorum. Yapaylık tavan.
Niye?Yok alınmaz
S23 şöyle 1 model altı s24 ün ama iphone 13 nerdeyse 3 sürüm geride yarın 16 çıkar hacım Apple biliyosun alt modellere yavaşlatma getiriyor tazminat ödedi kullanıcılara biliyosundur o muhabbetleriTelefoto yok ya, S23e geçtiğimden beri onu çok kullanıyorum. Ama onun dışında 13 de iyidir herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye?
Kamera sana göre daha iyilik bişey yok reis s23ü 15le karşılaştırcaksın 13den bariz iyiPil 13'de iyi. Arkadaşımda 7-8 saatin aşağısını almıyor. Kamera bana göre daha iyi. Samsung renklerini sevmiyorum. Yapaylık tavan.
Kamera kötü desek zaten çok kameralık işim yok telefon alınır mı peki?Kamera sana göre daha iyilik bişey yok reis s23ü 15le karşılaştırcaksın 13den bariz iyi
hocam özelden bir soru sormuştum ve yine imzanızı güncelleme zamanı geldi.Alınır. Benim gözümde kaybedeceğin hiçbir şey yok. 60 Hz'e 2 saatte alışırsın.