S23 ultra HALA alınır mı??

Köşeli tasarım olduğu için daha kolay kırılma ihtimali varmı? 14 pm ile drop testlerini izledim iPhone kırılıyordu samsung sağlamdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam ben ultra için konuşdum zaten. Evet animasyonları biraz daha topladılar ama çok büyük bir yenilik ve fark yok bence. Ha 6 dan 7 yi alamasam çok üzülürdüm ama 7 8 çok sorun değil bence. Baya bir topladılar birçok şeyide 7yede okeyim.
Hocam 23 ultra kaça kadar alacak?

Köşeli tasarım olduğu için daha kolay kırılma ihtimali varmı? 14 pm ile drop testlerini izledim iPhone kırılıyordu samsung sağlamdı.

Hocam 23 ultra kaça kadar alacak?
2027ye kadar yanlış hesaplamadıysam. S24 ise 2030 sanırım.

vercegınız paranın yerıne s24 ultra alınıyor yurtdısı yazık gunah yd almak varken o paraları vermek
Kayıt yok hocam. Çift tel kullanırım derse okey.

2027ye kadar yanlış hesaplamadıysam. S24 ise 2030 sanırım.

Kayıt yok hocam. Çift tel kullanırım derse okey.
kayıt ettırırsın sende max 1k ya da kayıtlı alırsın

Şuan kayıt ettirilmiyor hocam işte. Kayıtlı bulursa alabilir evet ama ne kadar güvenilir olur 2. Elde onu iyi araştırması lazım.
tanıdık ya da guvenılır bulursan oyle yapman daha mantıklı olur bıraz ugrasıcaksın ama daha ust model alıcaksın ben oyle dusunuyorum.

Şuan kayıt ettirilmiyor hocam işte. Kayıtlı bulursa alabilir evet ama ne kadar güvenilir olur 2. Elde onu iyi araştırması lazım.
istanbul avrupa yakasındaysan bır yer onerebılırım

tanıdık ya da guvenılır bulursan oyle yapman daha mantıklı olur bıraz ugrasıcaksın ama daha ust model alıcaksın ben oyle dusunuyorum.

istanbul avrupa yakasındaysan bır yer onerebılırım
Büyükşehir okeyde Aksaray da ben nerden buliyim 🙂 ya da daha küçük şehirde ise.

Tabii farklar var gene baya güzelleşti ama 6dan 7 ye kadar bir sıçrama olmadı demek istediğim o hocam.
hızlı kullanımda 8 gen 2 işlemcide dahi 0 takılma nerdeyse arada uzun süre yeniden başlatmayınca oluyor sadece ama good lockta animation tuning falan da kullanıyom onlar da yoruyordur muhtemelen dynamic ya da özel ayar kullanıyorum genelde

S24 plus yerine alınır mı??
ama s23 ultrada kırılmaz icin inanılmaz zorluk yaşarsın sadece jelatin var ekranı cok cok iyi kullanman gerekir ve akesuarları pahalı ben s24 plus dan yana kullanıdrım kavisli ekran s23 ultra da ilerleyen zamanda nasıl bir sorun olur veya panel yanığı olur mu ileryen zamanda bilemiyoz o yüzden s24 plus alırıdm ben net şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri