Neler Yeni

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Orix

80+
Server kaydı dediğiniz nedir. Eski telefonun imeisini aldığınız telefona mu attiriyorsunuz. Daha fazla bir şey var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Server kaydı dediğiniz nedir. Eski telefonun imeisini aldığınız telefona mu attiriyorsunuz. Daha fazla bir şey var mı?
Dediğiniz olay buysa vallahi iyi kelek oluyorsunuz. Ben gittim bedavaya yaptırdım 2.5 sene önce bu işlemi. Anltayda o zamanlar 250 tl istiyorlardi imei atmak için. Redmi 8 pro var bendede 5 senelik. 2.5 senedir imei derdim yok

Dediğiniz olay buysa vallahi iyi kelek oluyorsunuz. Ben gittim bedavaya yaptırdım 2.5 sene önce bu işlemi. Anltayda o zamanlar 250 tl istiyorlardi imei atmak için. Redmi 8 pro var bendede 5 senelik. 2.5 senedir imei derdim yok
Osmaniyede Oturuyorum. Antalyaya çalışmaya gitmiştim. orda imei gg olunca merak edip sormuştum. tabii ki yaptırmadım o paraya.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Bende Samsung A53 var. Cihazı istanbul içinde 3-5 yere götürdüm fakat imei atamadıklarını söylediler. Cihazda kilit mi, bir şey varmış; yapmalarını engelliyormuş.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür

Osmaniyede Oturuyorum. Antalyaya çalışmaya gitmiştim. orda imei gg olunca merak edip sormuştum. tabii ki yaptırmadım o paraya.
siz imei atma diyorsuunz. Redmi note 8 proya ben kendim imei atıyorum :D s23 ultraya imei atamazsın. V3 serveri açıldığında o servere para ödeyerek imei atarsın böylece sistem ve knox patlamaz. Yani redmilerdeki imei atma veya direnç kaydı gibi düşünme. Server kaydı direk serverden imei değiştirir ve bunu yapabilen hintli yazılımcılar ortak bir yazılım oluşturmuş ve para ile erişim sağlıyorsun.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
S23 Ultrama server kayit yaptırmam gerekiyor fiyat ve tanıdık numarası olan var mı?

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Aga mesajları okudumda pek bir şey anlayamadım. Mesajlarını toplayıp doküman halinde yazabilir misin?
tm dır buldum

Drsağbırakmayan

80+ Bronze

İngilizceniz varsa ve telefonu EDL mod alma gibi işlemeleri biliyorsanız kendiniz yaparsanız telegraf kanalları da var destek oluyorlar orada.

Ama hiç anlamıyorsanız bu işi yapan telefoncular yaptırın

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Selamün Aleyküm, hocam diğer konuda aşağıdaki şekilde dolapta'da satıyor diyorsunuz. Satıcı ismi vs. var mı? Müsaitseniz; bana da tel no sunu DM'den atabilir misiniz?
"Şemsi Bey internet üzerinden de satış yapıyormuş fakat benim haberim yoktu ve denk gelemedim. Dolap uygulamasında da 11K takipçisi var ve memnuniyet oranı yüksek"

Orix

80+
siz imei atma diyorsuunz. Redmi note 8 proya ben kendim imei atıyorum :D s23 ultraya imei atamazsın. V3 serveri açıldığında o servere para ödeyerek imei atarsın böylece sistem ve knox patlamaz. Yani redmilerdeki imei atma veya direnç kaydı gibi düşünme. Server kaydı direk serverden imei değiştirir ve bunu yapabilen hintli yazılımcılar ortak bir yazılım oluşturmuş ve para ile erişim sağlıyorsun
server ayrıysa iyi yoksa telden attırma yapmak çok çok ucuz dicektim değilmiş iyiki :D

Top Bottom