TheworstD32132
80+ Bronze
İleride bende düşünüyorum ama ilimde bir halt yok, kaçak s23 ultra satan var mıdır diye düşünüyorum.
Merhaba özelden size yazamıyorum konu ile ilgili dönüş yapar mısınızFacebook grubunda işi yapan var isim vermek yasak mı bilmiyorum
Telefon durumu resmi yaziyor banka uygulamalarinda da herhangi bir sikinti yasamadim su ana kadar
Hayır herhangi bi sorun olmadı 2 imei yaptım 2side rahat kullanıyorum.
beyler rıca etsem bu knuda bana yardımcı olurmusunuz s23 yada yd s23ultra alıcam sızler sanırım server kayıt yaptırmışsınız konuyu falza okuyamadım ne nasıl oluyor aydınlatabılırmısnızHiç hatırlayamıyorum
Olay şöyle.beyler
beyler rıca etsem bu knuda bana yardımcı olurmusunuz s23 yada yd s23ultra alıcam sızler sanırım server kayıt yaptırmışsınız konuyu falza okuyamadım ne nasıl oluyor aydınlatabılırmısnız
Yardım - s23 Alıcam Pişman eder mi? ?
Beyler butce 40k ya kadar cıkıyor Yd Iphone 15pro alıcaktım lakin yok esimdır 8ay kullan 4 ay kullanama cartı curtu derken s23 almaya karar verdım ay bası sıparıs gecmeyı dusunuyorum Elımde 4 senelık m51 cıhaz var ondan gecıs yapıcam almısken guzel bısey alayım dıyorum Bu telefonu kullanmıs...forum.donanimarsivi.com
S24 Ultra da Pass ve güvenli klasör de çalışıyormuş ama sadece duydum öylemi görmedim.Olay şöyle.
Telefon alıyorsun bi yerden veya benim tanıdığım biri var uzaktan server kaydı yapıyor.
İki tane kullanılmayan telefon imesi lazım saha sağlam olur. Uzaktan telefona pc ile server kaydı yapıyor bitiyor.
Güncelleme vs her türlü alırsın herhangi bi kaybı yok. Pass ve güvenli klasör hariç
2 telefon sartmı bosta 1 telefon var bendekı telefonda suan androıd fakat pedere varıcem yanı kullanılacagı ıcın sıkıntı olurOlay şöyle.
Telefon alıyorsun bi yerden veya benim tanıdığım biri var uzaktan server kaydı yapıyor.
İki tane kullanılmayan telefon imesi lazım saha sağlam olur. Uzaktan telefona pc ile server kaydı yapıyor bitiyor.
Güncelleme vs her türlü alırsın herhangi bi kaybı yok. Pass ve güvenli klasör hariç
Şart değil ama daha iyi olur . İmei atılan telefona öbür telefon kullanılmaması gerekiyor2 telefon sartmı bosta 1 telefon var bendekı telefonda suan androıd fakat pedere varıcem yanı kullanılacagı ıcın sıkıntı olur
İmei 35 ile başlaması iyi olur diyorlar. 2 adet imei lazım 2 telefon şart değil sonra o 2 imei kesinlikle sim kart takılmaması için imha et2 telefon sartmı bosta 1 telefon var bendekı telefonda suan androıd fakat pedere varıcem yanı kullanılacagı ıcın sıkıntı olur
2 telefon olmadan ımeı nerden bulcam hocamİmei 35 ile başlaması iyi olur diyorlar. 2 adet imei lazım 2 telefon şart değil sonra o 2 imei kesinlikle sim kart takılmaması için imha et
hocam telefonu nerden aldınız acabaŞart değil ama daha iyi olur . İmei atılan telefona öbür telefon kullanılmaması gerekiyor
Facebook grubundan bulmuştum. Baya yardım etti ilgili biriydi2 telefon olmadan ımeı nerden bulcam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam telefonu nerden aldınız acaba
hocam su grubu bıde tanıddıgım dedıgınız kısıyı ozelden yazabılırmısnızFacebook grubundan bulmuştum. Baya yardım etti ilgili biriydi
Hocam banada atabilirsinizFacebook grubundan bulmuştum. Baya yardım etti ilgili biriydi