Boyutlar ayni.Poco X5 Pro
50 gram ağırlık var tek elle kullana biliyormusun ?
Boyutlar ayni.Poco X5 Pro
EvetBoyutlar ayni.
50 gram ağırlık var tek elle kullana biliyormusun ?
Ben kullaniyorum s21 icin sorun varsa alabilirimS23 Ultra Yurtdışı Cihaz elime ulaştı ve buna server kayıt yapacağım (eski parçalanmış bir tane android cihaz var Tecno Camon 12 Air) onun IMEI sını attırtıp cihazı komple imha edeceğim için daha rahat olur ve başkasının attığı IMEI ye güven olmaz zaten. Kocaeli'de Server Kaydı yapan yer araştırıyor iken forumda bir arkadaşımız Kocaeli/Körfez'de Server Kaydı yapan bir vatandaşın numarasını verdi ve bu süreçte konuşma yaptım WhatsApp üzerinden. Ben açıkçası bu işi yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz durum olursa size de bilgi vereceğim. En azından forumda ki arkadaşlarımız için de güvenilir bir kapı arayışı için tercih olur/olmaz.
Bende s21 var suan. Degistirmek istiyorum. S23 s24 de veya s23u server e mi gecsem diye arada kaldım.
Dolaptaki satıcının linkini gönderir misinS23 Ultra Yurtdışı Cihaz elime ulaştı ve buna server kayıt yapacağım (eski parçalanmış bir tane android cihaz var Tecno Camon 12 Air) onun IMEI sını attırtıp cihazı komple imha edeceğim için daha rahat olur ve başkasının attığı IMEI ye güven olmaz zaten. Kocaeli'de Server Kaydı yapan yer araştırıyor iken forumda bir arkadaşımız Kocaeli/Körfez'de Server Kaydı yapan bir vatandaşın numarasını verdi ve bu süreçte konuşma yaptım WhatsApp üzerinden. Ben açıkçası bu işi yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz durum olursa size de bilgi vereceğim. En azından forumda ki arkadaşlarımız için de güvenilir bir kapı arayışı için tercih olur/olmaz.
Kişisel tercihBende s21 var suan. Degistirmek istiyorum. S23 s24 de veya s23u server e mi gecsem diye arada kaldım.
Ben de ayni server kayit ile aldim hocam. Bende sadece guncelleme sorunu var. Telefona guncelleme gelmediHocam son durum hakkında bilgi verebilir misin? Kayıtta bir sorun çıktı mı telefonda herhangi bir eksik falan var mı?
O kötüymüş ya geçmiş olsun Samsung Pass vesaire çalışıyor muBen de ayni server kayit ile aldim hocam. Bende sadece guncelleme sorunu var. Telefona guncelleme gelmedi
root ile mi yapıyorlarO kötüymüş ya geçmiş olsun Samsung Pass vesaire çalışıyor mu
Hocam son durum hakkında bilgi verebilir misin? Kayıtta bir sorun çıktı mı telefonda herhangi bir eksik falan var mı?
Kayıtta sorun çıkmadıBen de ayni server kayit ile aldim hocam. Bende sadece guncelleme sorunu var. Telefona guncelleme gelmedi
Pass de calismiyor diye biliyorum genel olarak server kayitlilarda, denemedim o yuzdenO kötüymüş ya geçmiş olsun Samsung Pass vesaire çalışıyor mu
Valla bende sunucu baglantisi kuruluyor - kaydedilemedi yazip kaliyor. Aldigim kisiye soracağım tekrardanKayıtta sorun çıkmadı
+ güncellemelerim tıkır tıkır geliyor ve yapıyorum.