Neler Yeni

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam sorun çıkma ihtimali var mı? Yarın imei gitmesi gbi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Hocam sorun çıkma ihtimali var mı? Yarın imei gitmesi gbi.
Server Kayıt yaptıktan sonra IMEI kalıcıdır, lâkin! Sana kaydedilen IMEI başka telefona da kaydedilirse o zaman çakışır ve sorun çıkar. Yâni güvenilir yerden yaparsan asla sorun yaşamazsın

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Server Kayıt yaptıktan sonra IMEI kalıcıdır, lâkin! Sana kaydedilen IMEI başka telefona da kaydedilirse o zaman çakışır ve sorun çıkar. Yâni güvenilir yerden yaparsan asla sorun yaşamazsın
Yani kendimde olan bir cihazın imeini attırsam sorun çıkmayacak değil mi?

degolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hasan özdemir
S23 Ultra Yurtdışı Cihaz elime ulaştı ve buna server kayıt yapacağım (eski parçalanmış bir tane android cihaz var Tecno Camon 12 Air) onun IMEI sını attırtıp cihazı komple imha edeceğim için daha rahat olur ve başkasının attığı IMEI ye güven olmaz zaten. Kocaeli'de Kaydı yapan yer araştırıyor iken forumda bir arkadaşımız Kocaeli/Körfez'de Server Kaydı yapan bir vatandaşın numarasını verdi ve bu süreçte konuşma yaptım WhatsApp üzerinden. Ben açıkçası bu işi yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz durum olursa size de bilgi vereceğim. En azından forumda ki arkadaşlarımız için de güvenilir bir kapı arayışı için tercih olur/olmaz.

Alıntıyı görüntüle
son durum nedir?

Gerappa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
S23 Ultra Yurtdışı Cihaz elime ulaştı ve buna server kayıt yapacağım (eski parçalanmış bir tane android cihaz var Tecno Camon 12 Air) onun IMEI sını attırtıp cihazı komple imha edeceğim için daha rahat olur ve başkasının attığı IMEI ye güven olmaz zaten. Kocaeli'de Server Kaydı yapan yer araştırıyor iken forumda bir arkadaşımız Kocaeli/Körfez'de Server Kaydı yapan bir vatandaşın numarasını verdi ve bu süreçte konuşma yaptım WhatsApp üzerinden. Ben açıkçası bu işi yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz durum olursa size de bilgi vereceğim. En azından forumda ki arkadaşlarımız için de güvenilir bir kapı arayışı için tercih olur/olmaz.
Hocam merhaba, 1 hafta oldu Vietnam menşeili s23 ultra aldım sizinkiyle aynı model, cihaza server kayıt yaptırdım o şekilde elime ulaştı yazılım güncelleme kısmından güncelleme kontrolüne girmeye çalıştığım zaman '' kaydedilemedi'' yazısı çıkıyor ekranda, bunun anlamını biliyor musunuz? İlerleyen zamanda güncelleme alır mı yoksa satıcısından Manuel olarak oneui 6 güncelleme yapmasını mı isteyeyim?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam merhaba, 1 hafta oldu Vietnam menşeili s23 ultra aldım sizinkiyle aynı model, cihaza server kayıt yaptırdım o şekilde elime ulaştı yazılım güncelleme kısmından güncelleme kontrolüne girmeye çalıştığım zaman '' kaydedilemedi'' yazısı çıkıyor ekranda, bunun anlamını biliyor musunuz? İlerleyen zamanda güncelleme alır mı yoksa satıcısından Manuel olarak oneui 6 güncelleme yapmasını mı isteyeyim?
Benim de ayni sorunum var. Telefonu guncelleyemiyorum bi ay oldu hala gelmedi. Telefonu bilgisayara baglayarak da denedim olmuyor yine de (smart switch üzerinden)

Top Bottom