S23 ULTRA VS İPHONE 15 PRO MAX

Reaksiyon skoru
34
Kamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?

daha babama aldım s23 ultrayı dün 512gb versiyonunu 42kya şu anda vatan 6000 küsür mü ne destek kampanyası yapıyıor s23 ultra için bi de eski telefonu verdim onlara 8kya totalde 14k ucuza aldım istersen böyle yap

Oyun için alacaksanız Pro modelini alın, sanırsam Ray Tracing özelliği Pro modelinde de vardı.

RTX destekleyen oyunlara bakın görünüş cidden efsane. Ha farka değer mi? Onu da siz düşünün :D

Oyun için alacaksanız Pro modelini alın, sanırsam Ray Tracing özelliği Pro modelinde de vardı.

RTX destekleyen oyunlara bakın görünüş cidden efsane. Ha farka değer mi? Onu da siz düşünün :D
snapdragon 2 işlemcisinden iyi mi

bal gibide alınır siz 23 ultrayı yarı fiyatına belki satabilirsiniz 1 sene sonra 15 pro max ise sıfırının en az 20 bin tl fazlasına satılacak seneye bugün.

Kamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?
Her türlü iPhone daha iyi değer , şu zamanda 30-40k verip android almazdım açıkçası üstüne koyup iPhone alırdım.

Samsung da bu vardı zaten iphone den önce getirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri