snapdragon 2 işlemcisinden iyi miOyun için alacaksanız Pro modelini alın, sanırsam Ray Tracing özelliği Pro modelinde de vardı.
RTX destekleyen oyunlara bakın görünüş cidden efsane. Ha farka değer mi? Onu da siz düşünün
bal gibide alınır siz 23 ultrayı yarı fiyatına belki satabilirsiniz 1 sene sonra 15 pro max ise sıfırının en az 20 bin tl fazlasına satılacak seneye bugün.değmez
S23 ultra daha iyi bence ama ileride satılacaksa 15 pro maxsnapdragon 2 işlemcisinden iyi mi
peki hangisinin ekranı daha canlı güzel gösteriyorbal gibide alınır siz 23 ultrayı yarı fiyatına belki satabilirsiniz belki 1 sene sonra 15 pro max ise en az 20 bin TL fazlasına sıfırının bugün seneye
15 pro maxpeki hangisinin ekranı daha canlı güzel gösteriyor
Her türlü iPhone daha iyi değer , şu zamanda 30-40k verip android almazdım açıkçası üstüne koyup iPhone alırdım.Kamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?
Samsung da bu vardı zaten iphone den önce getirdiOyun için alacaksanız Pro modelini alın, sanırsam Ray Tracing özelliği Pro modelinde de vardı.
RTX destekleyen oyunlara bakın görünüş cidden efsane. Ha farka değer mi? Onu da siz düşünün