Değmez tabi ama s24 ultra bekleyebilirsinizKamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?
Değmez tabi ama s24 ultra bekleyebilirsinizKamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?
Sızdırılan özelliklere bakılırsa S24 Ultra çok iyi bir cihaz olacağa benziyor. Ben olsam 30 k verip 15 pm yerine s24 ultra alırdım.Kamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?
Samsungda var mı bilmiyorum. Varsa ne kadar stabil çalışıyor bakmak lazım testlerine. Bütçe sıkıntı değilse iPhone taraftarıyım ben.Samsung da bu vardı zaten iphone den önce getirdi
Android'in şuan kralı bu zaten. SnapDragon işlemcili ve en iyisi. iPhone farklı zevk@Yavuz Sultan Selim hocamız S23 Ultra kullanıyordu ve beğenmişti
Karşılaştırma videoları varsa onlara bakabilirsiniz
İnstagram için iphone diğer her şey için s23 ultra.Kamere benim için aşırı önemli ve oyun performansıda önemli aradaki 30 Bin TL değer mi?
Bu arada hocam 14 Pro maxın selfie performans anlamında 15 pro maxden daha iyi olduğunu düşünüyorum ikisini de kullandım. Sizin 15 de yaşadığınız herhangi bir sıkıntı oldu mu?15 pro max kullanıyorum. çok çok iyi cihaz yurtdışı alıp kayıt ettim 60k ya geldi toplam. kayıt imkanım olmasaydı direkt s23 ultra alırdım. 2 haftaya bütün cihazlar aynı geliyor hayatını değiştirmiyor hiçbiri hocam. ikiside mutlu eder.
valla hocam bencede ön kamera en üst düzey telefona göre kötü gündüz sıkıntı yokta biraz karanlıkta bariz bulanık çekiyor gece modu felanda çok kurtarmıyor ten rengini felan baya bozuyor selfie de. ekstra yaşadığım bi sorun var bazen telefonu kapattığımda wifi kesiliyor açtığımda geri geliyor bu yüzden bildirim gelmiyor arada sırada daha önce bi sürümde bu sorun gitmişti son güncellemede geri geldi bakalım ilerde düzelir illakiBende 15 Pro max kullanıyorum bütçen varsa 15 pro max al geç derim değer kaybetmeyi bırak üstüne değer koyuyor telefon. Bütçen yoksa S23U da oldukça sağlam cihazdır. Vaktin varsa S24U da bekleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hocam 14 Pro maxın selfie performans anlamında 15 pro maxden daha iyi olduğunu düşünüyorum ikisini de kullandım. Sizin 15 de yaşadığınız herhangi bir sıkıntı oldu mu?