S23 Ultradan S24 ultraya geçmek mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
7
Herkese merhaba, şu an güncel olarak kullandığım 3 senelik Samsung S23 Ultra (yurt dışı) cihazım var. Ve 30bin TL'ye sıfır S24 Ultra almayı düşünüyorum gene yurt dışı olacak. Sizce mantıklı mı arasında büyük farklar var mı?

Herkese merhaba, şu an güncel olarak kullandığım 3 senelik Samsung S23 Ultra (yurt dışı) cihazım var. Ve 30bin TL'ye sıfır S24 Ultra almayı düşünüyorum gene yurt dışı olacak. Sizce mantıklı mı arasında büyük farklar var mı?
Senin s23U server kayıtlı mı?

He o zaman geçedebilirsin ama çok çok büyük farklar yok. Bence s26 serisini bekleyip bütçe olursa onun ydsine geçmek ya da s25u ya geçmek daha mantıklı olabilir. S24u ve s23u arasında çok bir fark yok ve s24u da kumlanma sorunu olabiliyordu.
Hocam peki s25 Ultra ve s23 ultra arasında dev farklar varmıdır?

Hocam bence s25 ultra ya geçmek daha mantıklı eğer yakın zamanda geçekseniz. Pil kapasitesi, kamera performansı, evet kağıt üstünde çok bir fark yok fakat bu firmalar planlı eskitme yapıyor. Ve eğer yapay zekayı çok kullanıyorsanız işlemcisinin içinde ayrıyetten yapay zeka çipi var benim düşüncem bu şekilde. Okuduğunuz için teşekkürler.

s28 e kadar bir fark görmezsin reis
elindeki zaten hala güncel amiral gemilerine taş çıkartacak kadar iyi bir kamera modülüne sahip
insanlar hala s21u dan çok memnunken s23u yıllarca devam eder

Hocam bence s25 ultra ya geçmek daha mantıklı eğer yakın zamanda geçekseniz. Pil kapasitesi, kamera performansı, evet kağıt üstünde çok bir fark yok fakat bu firmalar planlı eskitme yapıyor. Ve eğer yapay zekayı çok kullanıyorsanız işlemcisinin içinde ayrıyetten yapay zeka çipi var benim düşüncem bu şekilde. Okuduğunuz için teşekkürler.
Elinize sağlık hocam peki s26 Ultrayı beklemeye değer mi?

Elinize sağlık hocam peki s26 Ultrayı beklemeye değer mi?
Hocam zaten telefonu yurt dışı alacağınız için çok bir fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. Ve eğer elinizdeki cihazın şu anda size yeteceğini düşünüyorsanız beklemek mantıklı olabilir. Çünkü işlemci konusnda elite gen 1 den elite gen 5 e geçecekler ve inanılmaz güçlü olacak. Bu cihaz nerdeyse s25 ultra dan 3/1 daha güçlü olur tahminen. Seçim sizin hocam.

Hocam zaten telefonu yurt dışı alacağınız için çok bir fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. Ve eğer elinizdeki cihazın şu anda size yeteceğini düşünüyorsanız beklemek mantıklı olabilir. Çünkü işlemci konusnda elite gen 1 den elite gen 5 e geçecekler ve inanılmaz güçlü olacak. Bu cihaz nerdeyse s25 ultra dan 3/1 daha güçlü olur tahminen. Seçim sizin hocam.
Hocam elimdeki telefon bana hiç yetmiyor şarjı okadar hızlı bitiyor ki gün içinde 2 3 hatta 4 kere şarj ediyorum. Ben en iyisi s26 ultrayı bekleyeyim. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,170,439
Üyeler
185,887
Son üye
lowinya
Geri