S23 vs 13 mini Takası ?

13 mininin deger kazanci 13 gibi degil ayrica satmasi durumunda hedefledigi kitle daha dar cunku %90'a yakin kesim 2023 yilinda 5.5" telefona para vermek istemiyor. Dolayisiyla degeri artsa da 2. el fiyati hedefledigi kitlenin talebine bagli. elinde patlama ihtimali var.
13 gibi olmasa da S23’den daha değerli ve daha uzun süre piyasada satılabilecek bir model.
Normal şartlarda 13 Mini’den S23’e geçmek normal ama S23’den 13 Mini’ye geçmek normal değil. Satan kişi %90 Apple cihazdan S23’e geçti ve beğenmedi.

13 mini cihazım ilandaydı birisi s23 256 gb +5.000 TL veriyor sizce mantıklımı ? Evet daha iyi özellik olarak ama değer kaybı filan kafamı karıştırdı
S23 iphone 14den daha iyi bir telefon karar sana kalmış

Valla ben olsam iPhone da kalırdım. Şuan oppo kullanıyorum ama stoklar geldiği an 15 serisine geçeceğim. Android kullanılmaz.

O zaman takasa girip aksiyon aramayalım kendimize :)

Faturası olmayan cihaz ile takas edilmez. İler de sen s23ü satmaya kalksan kimse almaz. Alsa bile çok zarar edersin. Belki garanti de fatura lazım olmayabilir fakat telefonunun çalınması yada imei klonlama gibi durumlarda fatura şart. Kendine gereksiz heyecan katma bence.

13 mininin deger kazanci 13 gibi degil ayrica satmasi durumunda hedefledigi kitle daha dar cunku %90'a yakin kesim 2023 yilinda 5.5" telefona para vermek istemiyor. Dolayisiyla degeri artsa da 2. el fiyati hedefledigi kitlenin talebine bagli. elinde patlama ihtimali var.
Elinde patlama ihtimali fln yok 2k ucuza koysa zaten kısa sürede gider ve küçük cihazları daha ele yatkın olduğu için seven o kadar insan var

Elinde patlama ihtimali fln yok 2k ucuza koysa zaten kısa sürede gider ve küçük cihazları daha ele yatkın olduğu için seven o kadar insan var
Şu ana kadar hayatında kaç kişide Mini bir iPhone gördün? Ben şahsen 3 farklı forum kullanıyorum, İstanbul'da tonlarca yere gittim, pek çok arkadaşımla görüşüyorum, %90'ında 6.1" ve üzeri telefon var. Mini bir iPhone kullanıcısına tek tük rastlıyorum. Kendi öznelliğini genellemeye çalıştın sanırım çünkü şu an forumda bile anket açsak 5.5" tercih edilebilirliği ankette %5'i bile anca görür.

Şu ana kadar hayatında kaç kişide Mini bir iPhone gördün? Ben şahsen 3 farklı forum kullanıyorum, İstanbul'da tonlarca yere gittim, pek çok arkadaşımla görüşüyorum, %90'ında 6.1" ve üzeri telefon var. Mini bir iPhone kullanıcısına tek tük rastlıyorum. Kendi öznelliğini genellemeye çalıştın sanırım çünkü şu an forumda bile anket açsak 5.5" tercih edilebilirliği ankette %5'i bile anca görür.
Tmm knk

Geri