Neler Yeni

S23 vs iPhone 13 Hangisini tercih edersiniz?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top seviyede bir telefona karar vereceksem gidip de Android almam açıkcası. Binlerce sebebi var fakat en basitini bırakıyorum. Telefonu sadece 2-3 yıl sonra kenara atacağım bir şey olarak düşünmem 3 yıl sonra S23'ün suratına kimse bakmaz en basitinden.

1679396304814.png

UltraBulk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anıl Inan
Arkadaşlar hepinize değerli yorumları için teşekkür ederim,

Ben mesleğim gereği devamlı teknolojik ürünler ile iç içeyim. Android veya iOS benim için fark etmiyor, tek derdim saat ve kulaklığımın sorunsuz çalışması. Apple Watch saatlerin bataryaları çok az dayandığından ve maliyetlerinden dolayı da kulaklıklarını da kullanmıyorum. Ayrıca şu an kullanmakta olduklarım hanımın hediyesi ve değiştiremiyorum :). Eğer S23'e karar kılabilirsem 2 adet alacağım, hem hanıma hem kendime. Apple cihazların değerinin düşmediğinin farkındayım, fakat çalışan ve iş yapan biriyim. Değer kaybetmesi benim için sorun yaratmıyor, tek isteğim özgürce takılabilmek. Ve bir bilgi daha vereyim kesinlik fotoğraf çekilmem, oyun oynamam. Sosyal medya günde 1 saat civarı haberleri ve gündemi takip etmek için girerim.

Tarafsız ve samimi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar herkese.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben android'in açık olmasını seviyorum galaxy watch saatler de çok hoşuma gidiyor biraz androidçiyim sanırım. Yalnız saati kullanan arkadaşlarım watch 2 ve 3 te pilinin çabuk bittiğini falan söylediler 5'te bu gibi sorunlar çözüldü mü acaba? Sizin işinize geliyorsa s23'e geçin hocam. Apple watch sevmiyor musunuz?

İlginçtir bende huawei p smart var 2019 yavaşlama vs hala yok :D Telefon günlük kullanımda hala normal çalışıyor. Oyun tarafında eskisi gibi değil sadece o da normaldir giriş seviyesi telefon 4 sene olmuş.
Hocam selam, Apple Watch pili çok çabuk bitiyor. Ayrıca şu an kullandığım çevre birimlerinin hepsi hediye değiştiremiyorum :)

Top seviyede bir telefona karar vereceksem gidip de Android almam açıkcası. Binlerce sebebi var fakat en basitini bırakıyorum. Telefonu sadece 2-3 yıl sonra kenara atacağım bir şey olarak düşünmem 3 yıl sonra S23'ün suratına kimse bakmaz en basitinden.

Alıntıyı görüntüle
Evet buda güzel bir gözlem teşekkür ederim yorum için.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın

Alıntıyı görüntüle
Hocam öyle gözlem mi olur :D Ben de bir örnek bırakayım o zaman:

Samsung.PNG

Ülkede Bol yükte enflasyon var. S23 ün suratına kimse bakmaz diyorsunuz da insanlar hala s20 fe alıyor çıkalı 3 yıl oldu. Bana kalsa s23 ile 4 sene geçiririm :D

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam öyle gözlem mi olur :D Ben de bir örnek bırakayım o zaman:

Alıntıyı görüntüle
Ülkede Bol yükte enflasyon var. S23 ün suratına kimse bakmaz diyorsunuz da insanlar hala s20 fe alıyor çıkalı 3 yıl oldu. Bana kalsa s23 ile 4 sene geçiririm :D

Burda anlatmak istediğim şeylerden bir tanesi buydu. 20'e değil S21'e gidip bakın, Iphone 13 ile neredeyse aynı dönemde çıkmış telefon. Geldiğimiz noktada Samsung'un yeni çıkardığı telefonun Iphone'nun eski telefonuyla aynı fiyat ve bunun üstüne bir telefon daha çıkması yakın Iphone tarafında.

Android telefon kullanmak rahatlık, ben de Android kullanıyorum ama gidip 35-40k para verecek olsam gidipte Android almam, kimseyede git al demem. Android telefonlar giriş/orta seviyede alınabilecek telefonlar.

Arkadaşın burda para derdi yoksa, sorun sadece donanımsal rahatlıklardan dolasıyla geçebilir ama tek krter bu olmamalı. Uzun ömürlük vb. şeylerde artık telefon alımlarında etken. Bir AB, UK, US ülkelerinde maalesef yaşamıyoruz.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Burda anlatmak istediğim şeylerden bir tanesi buydu. 20'e değil S21'e gidip bakın, Iphone 13 ile neredeyse aynı dönemde çıkmış telefon. Geldiğimiz noktada Samsung'un yeni çıkardığı telefonun Iphone'nun eski telefonuyla aynı fiyat ve bunun üstüne bir telefon daha çıkması yakın Iphone tarafında.

Android telefon kullanmak rahatlık, ben de Android kullanıyorum ama gidip 35-40k para verecek olsam gidipte Android almam, kimseyede git al demem. Android telefonlar giriş/orta seviyede alınabilecek telefonlar.

Arkadaşın burda para derdi yoksa, sorun sadece donanımsal rahatlıklardan dolasıyla geçebilir ama tek krter bu olmamalı. Uzun ömürlük vb. şeylerde artık telefon alımlarında etken. Bir AB, UK, US ülkelerinde maalesef yaşamıyoruz.
Hocam grafik atmak saçma şu son 3 senede ben ondan bahsettim gidip s21 fe'ye s21'e de baktım onların grafikleri de aynı. Ben gönül rahatlığıyla alırım. P smart bana 4 sene gidiyorsa s23 s20 fe 6 sene gider. Düşük bütçede gidiyor da yüksek bütçede niye gitmesin? Zaten amiral telefonlar daha kaliteli. Ios'a zaten laf eden yok stabilitesine vs. kullanım tercihi önemli. Ben görünüşe çok önem veriyorum mesela beni yansıtmıyor. Iphone 14 pro hoşuma gitti baya yeni çentik tasarımı vs. ama o da çok pahalı. Ha dersiniz s23 (veya başka bir android) ikinci elde çok değer kaybeder 2 3 sene sonra o da alıcıya kalmış.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
C.S.

Android alınacaksa bence tek değerini kaybetmeyen 512 ve üzeri s23 ultra. Ancak 40k verip Samsung almam ben. Zira teknik servislik olursanız, süründürüyor. Appleda, tamam, ilk başta yüklü bir mebla veriyorsunuz ama bu size uzun kullanım ömrü ve müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor. Tabi uygulama marketi de androide kıyasla fersah fersah üstün. Uygulamalar tam optimize. Apple watch se kullanıyorum, bir günü çok rahat çıkartıyor. Sabah işe gitmek için hazırlanırken şarj ediyorum, bütün gün şarjı gidiyor. Saat bence rakipsiz. Mikrofobu muhteşem. Direksiyonda iken telefon görüşmeleri çok rahat yapılıyor. Birçok kez online mülakat yaptım saatin mikrofonu aracılığı ile, hiç olumsuz dönüş almadım. Samsung watch 5in mikrofonu bu kadar iyi değil mesela. Aynı şekilde airpods 3, hemen her ortamda sesi karşıya sorunsuzca gönderiyor. Ancak samsung buda 2 de bu durum böyle değil. Bir tek huawei freebuds pro, airpodsa yaklaşabiliyor. Jabra elite 7 pro aldım, bağlantı sorunı nedeniyle servise verip para iadesi aldım. Yani, apple ürünleri ile apple ürünü kullanılmak zorunda. E Apple da aksesuarlarını mükemmel seviyede yaptığı için hiç macera aramaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,043
Üyeler
164,948
Son üye
kerenmnief
Top Bottom