xrayder555123
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu anlatıgın seyi nasıl yaparım reisim 35k falan üstümü olur
s24hangisi olması daha iyi yada bu fiyata ne önerirsiniz iphonede olabilir
bi arkadas s24ultra alırsın falan dedi kayıt yaptırsın nasıl oluyor o
uğraştırıcı şeyler, pek bilgim yok ben tr garantili ürün almayı öneririm.bi arkadas s24ultra alırsın falan dedi kayıt yaptırsın nasıl oluyor o
2 katı olucak deniyors25 bekle 1 ay içinde çıkacak kampanyalarla s24e yakın fiyata gelir
iphone 16 pro max cıkmıs 13ile havamı atılır bide benlik seyler degil hava atma falaniphone 13 al geç kanka hava atarsın millete
s25 beklemeye değer fiyatına bak bi pahalı gelirse s24 çekersin biraz da ucuzlar önceki model olduğu içiniphone 16 pro max cıkmıs 13ile havamı atılır bide benlik seyler degil hava atma falan
zannetmiyorum ya samsung tr fiyatlandırması yapıyor her sene s23 s24 arasında çok az fark var olsa olsa 40k olur diye tahmin ediyorum2 katı olucak deniyor
biyerde görmüstüm yurtdisinda %30 zam gelicekmis bi onceki modelden bizdede vergilerle %100 gibi bisey vardı belki kolpadırzannetmiyorum ya samsung tr fiyatlandırması yapıyor her sene s23 s24 arasında çok az fark var olsa olsa 40k olur diye tahmin ediyorum
kolpadır ins ben bekliyorum 1 aydırbiyerde görmüstüm yurtdisinda %30 zam gelicekmis bi onceki modelden bizdede vergilerle %100 gibi bisey vardı belki kolpadır