Neler Yeni

Yardım S24 Hızlı şarj düşük voltaj gösteriyor

Burak.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tavşanoğlı
Antutu testinde neden düşük voltaj verdiğini anlamıyorum sıfır 25w samsung sarj aleti ve kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum buna rağmen neden tam yükte şarj olmuyor ne yapmalıyım %80de iken yarım saate dolacağını gösterirken %60da 40dakika gösteriyor bu nasıl bir orantısızlık beni aydınlatabilecek biri var mı?
1000003611.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
nightlessx
Sürekli 25W'da şarj olmaz zaten, ayrıca bu uygulamaların bi doğruluk payı olmadığı gibi %80'den sonra şarj yavaşlar.

şahin doğan

80+ Platinum
Kutudan çıkan kablo 15 destekliyor.

Burak.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tavşanoğlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli 25W'da şarj olmaz zaten, ayrıca bu uygulamaların bi doğruluk payı olmadığı gibi %80'den sonra şarj yavaşlar.
Eski telefonda böyle birşeyle karşılaşmadım poco x6 pro kullanıyordum 45dakikaya fulleniyordu yapabileceğim bir şey yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutudan çıkan kablo 15 destekliyor.
Yeni 25w destekli samsung kablo ile kullansam farklılık olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
nightlessx
Farklı kablo dene istersen ama en iyi ihtimalle 0'dan 100'e 1 saatten aşşağı dolmaz, poco ayrı bir telefon zaten 60W üstü ile şarj yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Serkan karakaya
Antutu testinde neden düşük voltaj verdiğini anlamıyorum sıfır 25w samsung sarj aleti ve kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum buna rağmen neden tam yükte şarj olmuyor ne yapmalıyım %80de iken yarım saate dolacağını gösterirken %60da 40dakika gösteriyor bu nasıl bir orantısızlık beni aydınlatabilecek biri var mı?
Alıntıyı görüntüle
Banada uygulamanin adini soylermisin birde nerden indirdin

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Fırat divitci
Kutudan çıkan kablo 25w destekliyor arkadaşlar. 45W için ayrı kablo almanız gerekiyor. Şarj watt'ı şarj yükseldikçe düşer bu oldukça normaldir. Ayrıca samsungun şarj politikası düşük voltaj yüksek amperdir bu yüzden diğer telefonların şarj aletleri samsungu hızlı şarj etmez.

Top Bottom