zX1ScreamofNİGht
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
ingaaaağh ben 41 e 256 lığını almıştım 4 k zarar ettim
Mesela bu fiyat bandında hangi cihazı alabiliyorsun bunun yerine? Birde Samsung okadar vergiye rağmen düşürebileceği kadar düşürüyor. Düz Samsung S24 30 bin TL şu anda.30 bin bekliyorum. Samsung fiyat konusunda ciddi indirime gitmeli aynı sınıfta rakiplerin fiyatları daha cazip durumda.
samsung tr ; ağh kolumm30 bin bekliyorum. Samsung fiyat konusunda ciddi indirime gitmeli aynı sınıfta rakiplerin fiyatları daha cazip durumda.
seninde keykeplerin kayık ben sana bişe diyomuyumBen 47K fiyatına almıştım Mayısta (Özel renk). 128GB değil yalnız 256 GB attığınız link. "Pulus" değil "Plus" diye yazılıyor.
Keykep ne oluyor?samsung tr ; ağh kolumm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seninde keykeplerin kayık ben sana bişe diyomuyum
Xiaomi 13t pro 12/512 versiyonu 28-29 bin bandında. Özellik olarak bakınca işlemci daha zayıf belki ama hafıza farkıyla onu kapatıyor.Mesela bu fiyat bandında hangi cihazı alabiliyorsun bunun yerine? Birde Samsung okadar vergiye rağmen düşürebileceği kadar düşürüyor. Düz Samsung S24 30 bin TL şu anda.
boşver ya gülek eylenek diye dedim klavyelerdeki tuşların yazılı olduğu parça adın qwerty1234567890 ya ondan dedimdeKeykep ne oluyor?
hocam ben 2. elde samsungun daha kolay gideceği inancındayımXiaomi 13t pro 12/512 versiyonu 28-29 bin bandında. Özellik olarak bakınca işlemci daha zayıf belki ama hafıza farkıyla onu kapatıyor.
Ben samsungcuyum herşeyi samsung alıyorum ama samsung bence daha cazip fiyatlar vermeli. Bu ara yeni telefon alacağım.
Onunda bir düzeni var sonlardan başlayıp bir soldan bir sağdan diye ortaya kadar gidiyorum sayılarda.boşver ya gülek eylenek diye dedim klavyelerdeki tuşların yazılı olduğu parça adın qwerty1234567890 ya ondan dedimde
Başlıkta hata ver. 128 GB değil, 256 GB model.boşver ya gülek eylenek diye dedim klavyelerdeki tuşların yazılı olduğu parça adın qwerty1234567890 ya ondan dedimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben 2. elde samsungun daha kolay gideceği inancındayım