S24 ultra alınır mı ?

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,731
arkadaşlar normalde xiaomi14 pro 512 gb düşünüyordum yazılı özelliklerinden dolayı ama yazılımı güncelleme süresi ne durumdadır bilmiyorum. hızlı jarz olmasından dolayı gözüme çarpmıştı. s24 ultra fiyatına göre alınır mı ?

arkadaşlar normalde xiaomi14 pro 512 gb düşünüyordum yazılı özelliklerinden dolayı ama yazılımı güncelleme süresi ne durumdadır bilmiyorum. hızlı jarz olmasından dolayı gözüme çarpmıştı. s24 ultra fiyatına göre alınır mı ?
60k ya iyi telefon ama bence fazla kaba s25 almak daha güzel GÖRÜNÜM olarak sadece.

bi 10 bin daha ekleyebilirseniz s25 ultra daha iyi olabilir eğer ekleyemem diyorsanız s24 ultra almanızı tavsiye ederim yeni olsun derseniz s25 plusta alınabilir
max bütçe bu hocam bende baktım ama s25 s24 ultraya göre çok bi fark yok denildi bana işlemci biraz daha iyimiş.

Bütçe zorlanıyorsa S25 Ultra. Yoksa S25 Plus. İşlemci farkı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max bütçe bu hocam bende baktım ama s25 s24 ultraya göre çok bi fark yok denildi bana işlemci biraz daha iyimiş.
İşlemci farkı şuan hissedilmez zaten ilerki yıllarda hissedilir.

Bütçe zorlanıyorsa S25 Ultra. Yoksa S25 Plus. İşlemci farkı yok.

İşlemci farkı şuan hissedilmez zaten ilerki yıllarda hissedilir.
evet güç istiyorsan işlemciler aynı ama s24ultra ile s25plus arasındaki kamera farkını bilmiyorum hangisi daha iyidir

evet güç istiyorsan işlemciler aynı ama s24ultra ile s25plus arasındaki kamera farkını bilmiyorum hangisi daha iyidir
s25plus ile ultra geçilmeye değer fark var mı o telefona bakmadım birazda jarz durumlarını merak ediyorum.

X200 Pro gibi bir canavar varken başka cihaza bakılmaz bana göre.
konuya geç geldin normalde telefon olunca sen geliyorsun aklıma bakacağım. :)

Honor Magic 7 Pro denen başyapıtı al geç derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,423
Üyeler
186,891
Son üye
takezo
Geri