Xioami 15 mi s24 ultra mı

ekran-yazılım-kamera-güncelleme s25+
şarj-bağlantı olarakta xiaomi 15 daha iyi ben yazılıma çok güveniyorum s25+da bu arada aradaki 350mah fark yok gibi bir şey optimizasyondan kaynaklı
S25+ s24 ultra xioami 15 kapışsa kim alır sence

ekran-yazılım-kamera-güncelleme s25+
şarj-bağlantı olarakta xiaomi 15 daha iyi ben yazılıma çok güveniyorum s25+da bu arada aradaki 350mah fark yok gibi bir şey optimizasyondan kaynaklı
Kamerada gerçekten S25+ mu daha iyi? Gerçekten komiksiniz. Tek avantajı bana göre chipset S25+'un başka bir avantajı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

512 de başka konuda sordum orda s24 ultra dediler
Kardeşim git S24 ultra al sen bi telefonun neyini 7 yıl daha kullanacaksın tek avantajı chipset bana göre S24 ultranın köşeli tasarımını bi şekil halledersin silikon kılıf ile S24 Ultra kamerada daha iyidir. (Antutu da altüstü 200k daha önde diye sırf S25+ almak saçmalık olur. İki cihazında işlemcileri üst düzey.)

Antutu V10 a bakıyorsak xioamininkide 500 k önde önemli olan aldıktan 2,3 yıl sonra sıkıntı çıkarmayıp beni 4,5 yıl götürmesi

Kamerada gerçekten S25+ mu daha iyi? Gerçekten komiksiniz. Tek avantajı bana göre chipset S25+'un başka bir avantajı yok.

Kardeşim git S24 ultra al sen bi telefonun neyini 7 yıl daha kullanacaksın tek avantajı chipset bana göre S24 ultranın köşeli tasarımını bi şekil halledersin silikon kılıf ile S24 Ultra kamerada daha iyidir. (Antutu da altüstü 200k daha önde diye sırf S25+ almak saçmalık olur. İki cihazında işlemcileri üst düzey.)
Honor 400 promu s24 ultra mı ( honor 400 proda 36 bine SD 8 gen 3 var)

S25+ alın

Antutu V10 a bakıyorsak xioamininkide 500 k önde önemli olan aldıktan 2,3 yıl sonra sıkıntı çıkarmayıp beni 4,5 yıl götürmesi

S24 Ultra. (Bildiğim kadarıyla honor plastik bide.)

Honora tam bakmadım bir şey diyemiceğim o konuda. Burda esas şey s25+ ile s24 ultradaki boyut farkı hocam ikiside çok yakınlar genel anlamda oyun için dediğiniz için s25+ bir tık daha mantıklı olur gibi çünkü s24 ultra büyük ve köşeli olunca elinizi yorup ağrıtabilir seçim sizin ama yok benim elim ağrımaz ben rahatsız olmam derseniz s24ultra kamera anlamında ve ekran anlamında s25+ dan daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,445
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri