E Erdox 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1,662 Reaksiyon skoru 429 19 Ocak 2025 #14 Ömer Murat KARACA yazmış: Hatasız hocam cihaz, 10 günlük zaten. Sıfırı ne ise bu da öyle. Devamı için tıklayın... Hayirli olsun hocam güle güle kullanin nasil guvenip aldiniz ben hic 2. El sahibinden bir sey almadim da
Ömer Murat KARACA yazmış: Hatasız hocam cihaz, 10 günlük zaten. Sıfırı ne ise bu da öyle. Devamı için tıklayın... Hayirli olsun hocam güle güle kullanin nasil guvenip aldiniz ben hic 2. El sahibinden bir sey almadim da
Ömer Murat KARACA 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,370 Reaksiyon skoru 1,603 20 Ocak 2025 #15 Erdox yazmış: Hayirli olsun hocam güle güle kullanin nasil guvenip aldiniz ben hic 2. El sahibinden bir sey almadim da Devamı için tıklayın... Referansı olduktan sonra güvenmeyecek bir durum yok hocam
Erdox yazmış: Hayirli olsun hocam güle güle kullanin nasil guvenip aldiniz ben hic 2. El sahibinden bir sey almadim da Devamı için tıklayın... Referansı olduktan sonra güvenmeyecek bir durum yok hocam