Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 445
S24 ultra mı s25+ mı 15 T pro mu almalıyım ne önerirsiniz
Hocam yd düşünmüyorum ne önerirsiniz Yd yi ilerleyen zamanlarda düşünebilirimhocam benim şahsi tavsiyem s24 ultradan yana olur ama YD alırsanız 15t pro mantıklı oluyor
Mİ15TPRO 512GB I 28K FİYATI KAYITLI VS
Yd yi nerden bulacamKayıtlı 15T Pro derim. Amiral gemileriyle yarışan bir cihaz. Sıfır alınmaz.
Sıfır S24 ultra alınır mı?s24 ultra kullanıyorum memnunum tavsiye ederim xiaomi nin 15t pro su da güzeldir kullanmadım ama babamda yd 13t pro var güzel telefon
yd alacaksan veysel kılıçdoğan diye adam var facebookta oradan bakabilirsin
Yd yi sonra düşünücem s24 ultra yada s25+ hangisini önerirsinizdediğim adamdan ben telefon aldım kaç kere hiç nir sıkıntı çıkmadı dükkanı da var zaten kocaelinde kargo vs de yapıyor
Yd yi nerden bulacam
Xiaomi cihazların büyük bir kısmı Türkiye kayıtlı olarak alınmaz. Daha iyi kamera ve görünüş istiyorsan s24u al, biraz daha iyi işlemci istiyorsan s25+ SD chipsetten MTK chipsete düştüğün zaman downgrade yiyorsun gibi bir şey oluyor.S24 ultra mı s25+ mı 15 T pro mu almalıyım ne önerirsiniz
alınır neden olmasın çıktığı zaman 7 yıl yazılım ve güncelleme geleceği garantisi verildi 2031 e kadar yani s25ultra ile arasında aşırı bir fark yok sadece kabaca yapay zeka kasanın köşelerini yumuşattılar işlemcisi vsSıfır S24 ultra alınır mı?
S24 ultra daha iyi ozmaanXiaomi cihazların büyük bir kısmı Türkiye kayıtlı olarak alınmaz. Daha iyi kamera ve görünüş istiyorsan s24u al, biraz daha iyi işlemci istiyorsan s25+ SD chipsetten MTK chipsete düştüğün zaman downgrade yiyorsun gibi bir şey oluyor.