S24 ultra mı s25 ultra mı?

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
60000
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Samsung s24 ultra'nın sıfır 55k bandına bulunabiliyor. S25 ultra ise 75k bandında arada ciddi bir fiyat farkı var. Telefonu güncelleme desteği bitene kadar kullanmayı düşünüyom, ayrıyetten fazlaca ai kullanıyorum. Sizce hangisini almalıyım ve aranızda iki telefonu da kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Oyun oynuyormusunuz ?
Veya özellikle samsung mu arıyorsunuz ?
yakın bir zamanda mı alacaksanız yoksa daha zamanınız varmı ?
ai olarak gömülü olan samsung ai mı yoksa gpt veya gemini gibi bir farklı yapay zeka mı ?

Oyun oynuyormusunuz ?
Veya özellikle samsung mu arıyorsunuz ?
yakın bir zamanda mı alacaksanız yoksa daha zamanınız varmı ?
ai olarak gömülü olan samsung ai mı yoksa gpt veya gemini gibi bir farklı yapay zeka mı ?
Telefonu yoracak oyunlar oynamıyorum.
Fikrim Android tarafında ve one ui arayüzünü seviyorum.
Yazın almayı planlıyorum.
Ai olarak telefonun kendi yapay zekası daha hızlı erişim olduğu için genellikle onu tercih ediyorum. Chat gpt ye göre geminiyi daha çok tercih ediyorum.

Şubata kadar bekleyebilirsen s26 ultra çıkıyor hocam 10 sene garanti güncellemesi var ömürlük gider

tavsiyem s26 serisi olur
ama gönlüm magic 8 pro almandan yana olur
entegre yapay zeka sistemi samsung ile yarışacak düzeyde ve kamera olarak çok daha önde

Şubata kadar bekleyebilirsen s26 ultra çıkıyor hocam 10 sene garanti güncellemesi var ömürlük gider
Hocam ama planlı eskitme dediğimiz olay yüzünden maalesef ilk günki gibi olmayacak. Eğer ki dediğiniz gibi 10 sene güvenlik güncellemesi varsa evet mantıklı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiyem s26 serisi olur
ama gönlüm magic 8 pro almandan yana olur
entegre yapay zeka sistemi samsung ile yarışacak düzeyde ve kamera olarak çok daha önde
Mantıklı olabilir hocam evet s26 ultra. samsung ara yüzü bence çok daha iyi o yüzden çok onu düşünmüyorum ama gerçekten çok güzel cihaz ama magic 8 pro

Hocam ama planlı eskitme dediğimiz olay yüzünden maalesef ilk günki gibi olmayacak. Eğer ki dediğiniz gibi 10 sene güvenlik güncellemesi varsa evet mantıklı olur.

Mantıklı olabilir hocam evet s26 ultra. samsung ara yüzü bence çok daha iyi o yüzden çok onu düşünmüyorum ama gerçekten çok güzel cihaz ama magic 8 pro
Yok hocam ya samsunglar yine ilk günkü gibi olmasa bile çok iyiler yine. J7 2016 bile hala güzelce kasmadan kullanılabiliyor. Ha tabii ağır oyunları oynatmaz ya da yükleyemez ama günlük tüm işleri hala halledebiliyorsunuz. Bencede s26u bekleyin.

Yok hocam ya samsunglar yine ilk günkü gibi olmasa bile çok iyiler yine. J7 2016 bile hala güzelce kasmadan kullanılabiliyor. Ha tabii ağır oyunları oynatmaz ya da yükleyemez ama günlük tüm işleri hala halledebiliyorsunuz. Bencede s26u bekleyin.
elimde j7 prime var
chroma açmaktan aciz reis :D

Şu anda forum olarak fikrimi değiştirdiniz (: Kesinlikle s26 ultra yı bekliyeceğim.

elimde j7 prime var
chroma açmaktan aciz reis :D
Valla bendeki j7 2016 açıyor tıkır tıkır. :D redmi note 8 pro pili azalınca ytde 2x oynatamıyordu bu takır takır. Ufak tefek yazılım +larıda var. :D

Şu anda forum olarak fikrimi değiştirdiniz (: Kesinlikle s26 ultra yı bekliyeceğim.
Çıkar çıkmaz almayın gene konu açında belki çok iyi çıkmaz vs. Kamera önemliyse vivo x200 proda bakabilirsin.

Şu aşamada s26u beklenir s25uyu beklediğime pişman oldum. Kalemden niye Bluetooth çıkarırsın ki? S26 beklenilebilir.

Valla bendeki j7 2016 açıyor tıkır tıkır. :D redmi note 8 pro pili azalınca ytde 2x oynatamıyordu bu takır takır. Ufak tefek yazılım +larıda var. :D

Çıkar çıkmaz almayın gene konu açında belki çok iyi çıkmaz vs. Kamera önemliyse vivo x200 proda bakabilirsin.
One ui işletim sistemini seviyorum hocam. Zaten telefonlar fiyatlarını vs. Kıyaslarız tekrar. Teşekkürler.

Şu aşamada s26u beklenir s25uyu beklediğime pişman oldum. Kalemden niye Bluetooth çıkarırsın ki? S26 beklenilebilir.
Hem bt çıkarıldı dediğiniz gibi ve kalemde plastik oldu hocam yani sadece işlevi yazı yazmak gibi bi olay oldu.

s26 ultra öneririm 8 gen 5 işlemci gelecekmiş dünya geneline
biraz daha bekleyip para biriktirebilirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,395
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri