Öneri S24 Ultra mı S25 Ultra mı?

dızciii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
854
Arkadaşlar daha önce yd S24 Ultra ve S25 Ultra kullandım. şuan TR S25 kullanıyorum daha 3-4 aylık cihazım ama yine ultra cihaz istiyorum. TR alıcam bu sefer S25 i de ilana koydum satıyorum. Satmadan alıcam yeni cihazı. S24 Ultra daha premium hissettirmişti tasarımı sebebiyle ama kararsızım. 14.500tl fark da az değil. Bide S25 Ultranın 256gb ı ile 512gb arasında pek fark yok fiyat olarak geçmesem olmaz. 17.500 tl oluyo o zaman fark yani.
S24 Ultra 256gb 63k Taha İletişim baktığım kadarıyla şikkayet yok güvenilir gibi.
S25 Ultra 256gb 77.500 tl Samsung Türkiye satıyo hepsiburadada. 512gb modeli de amazon ve hepsiburadada 80.500tl.

İki telefon arasında işlemci ve tasarım dışında pek fark yok. S25 Ultra'yı yuvarlatılmış köşeleri ve ekran kasa oranının iyileştirilmesi sayesinde elde tutması daha rahat. 14 gram hafifletilmesi de hissedilir bir fark.

Samsung telefonlarda 45W hızlı şarj için 100W 5A E-Mark çipli kablo şarttı. Artık S25 Ultra ve S25 Plus modelleri 60W 3A sıradan çinko karbon şarj kablolarıyla 45W hızında şarj edilebiliyor.

İki model arasından S25 Ultra mantıklı geliyor. Sizin için kamera ve kalem önemli değilse S25+ öneririm.

İki telefon arasında işlemci ve tasarım dışında pek fark yok. S25 Ultra'yı yuvarlatılmış köşeleri ve ekran kasa oranının iyileştirilmesi sayesinde elde tutması daha rahat. 14 gram hafifletilmesi de hissedilir bir fark.

Samsung telefonlarda 45W hızlı şarj için 100W 5A E-Mark çipli kablo şarttı. Artık S25 Ultra ve S25 Plus modelleri 60W 3A sıradan çinko karbon şarj kablolarıyla 45W hızında şarj edilebiliyor.

İki model arasından S25 Ultra mantıklı geliyor. Sizin için kamera ve kalem önemli değilse S25+ öneririm.
amiral gemisi hissiyatı için ultra istiyorum. yoksa garip olacak ama büyük ekranlı telefon sevmem. s25 de memnun olmadığım 2 yön var biri kamera gerçekten artık kötü kalıyo yani s serisi için. ikincisi de amiral gemisi s serisi hissiyatı sıfır hiç yok. iki ultra modelini de kullandım evet s25 ultra tutması daha rahat ama hissiyat ve premium açısından s24 ultra daha hoş gelmişti bana. bide aradaki fiyat farkı düşündürüyo. zaten cihazımı satmadan alıyorum az bi fark da değil

Amiral gemisi bir cihazın ortalama 6 yıl kullanılabileceğini düşünüyorum. S25 Ultra'nın 80 bin TL'lik fiyatını 6 yıla bölersek yıllık 13.3 bin TL eder. S24 Ultra'nın ise 1 yıl eski olduğunu ve 5 yıl kullanılabileceğini varsayarsak, 13.3 bin TL x 5 = 66.6 bin TL fiyata denk geliyor. Yani yıl bazında fiyatları yakın. Üstelik alacağınız S25 Ultra'nın hafızası da iki kat fazla.

yurt dışı 17 pro max veya s25 falan bak boşver fazla para verme
yd kullanmak istemiyorum artık. 17 pro kullandım tr ilk çıktığında aldım ama çok kolay çiziliyo. zaten 2 cihaza ihtiyacım var ana cihaz olarak tr s24 ultra veya s25 ultra alıp 2. cihaz olarak yd 17 pro veya pro max alıcam ilerleyen vakitlerde

Zaten şu anda yurt içi s25 kullandığını belirtmiş. Yurt dışı s25 mi öneriyorsun. 😄
ultra demek istedi sanırım ama ucuz diye bakıyosun yazmış onu anlamadım. android bana daha uygun ve samsung gerçekten arayüz olarak en rahat ettiğim telefon. ayrıca 80k yani ucuz diyen yoktur her halde. dediğim gibi çift cihaza ihtiyaç duyuyorum ana cihaz olarak ultra model istiyorum ve 2. cihaz olarak yine android olamsını istemediğimden ve gereksiz para bayılmak da istemediğim için yd 17 pro serisinden alıcam yani derdim ucuz olsun değil sfhkcgblkjhfvdbjk

Amiral gemisi bir cihazın ortalama 6 yıl kullanılabileceğini düşünüyorum. S25 Ultra'nın 80 bin TL'lik fiyatını 6 yıla bölersek yıllık 13.3 bin TL eder. S24 Ultra'nın ise 1 yıl eski olduğunu ve 5 yıl kullanılabileceğini varsayarsak, 13.3 bin TL x 5 = 66.6 bin TL fiyata denk geliyor. Yani yıl bazında fiyatları yakın. Üstelik alacağınız S25 Ultra'nın hafızası da iki kat fazla.
Hesabını attım. Bence S25 ultra'nın fiyatını yıl bazında değerlendirdiğinizde biraz daha uygun.

Hesabını attım. Bence S25 ultra'nın fiyatını yıl bazında değerlendirdiğinizde biraz daha uygun.
uzun süre aynı cihazda kalan birisi değilim. bide s26 ultranın çıkmasına pke bişe kalamdı. öyle pek bi geliştirme yok ve 100k üstü olacak büyük ihtimalle. ama 80k verip 1 ay sonra fiyatının eriıdiğini görmek istemiyorum pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sanırım bunu çekicem rengi de çok hoş

Ben de en çok paylaştığınız rengi beğeniyorum. Gümüş çerçeveliler çıplak alüminyum hissiyatı veriyor.

uzun süre aynı cihazda kalan birisi değilim. bide s26 ultranın çıkmasına pke bişe kalamdı. öyle pek bi geliştirme yok ve 100k üstü olacak büyük ihtimalle. ama 80k verip 1 ay sonra fiyatının eriıdiğini görmek istemiyorum pek
Zaten S26 ultra çıktıktan sonra her ikisi de ikinci elde değer kaybedecek. Neyse artık yazı tura atıp karar verirsiniz. 🙂

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,112
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri