Yardım S24 Ultra/S25 Ultra Kayıt Olayı

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı telefon alıcam, Samsung modelleri hoşuma gidiyor. Almışken de S25 Ultra alayım diyorum. Kayıt olayı açılır mı açılmaz mı belli değil diyorlar da açılırsa sadece S24 Ultra'ya açılma, S25 Ultra'ya açılmama durumu olur mu? Eğer fark olmaz açılırsa hepsine açılır diyorsanız almışken S25U alayım diyorum?

Server kayıt ne zaman açılır bilinmez. Yasal olarak zaten bu sene sorunsuz kullanırsınız.

Seneye süre sıfırlanır 4+4 ay şeklinde Ağustos ayına kadar yine kullanırsınız. O sırada açılırsa yaptırırsınız.

Bence hiçbirine açılmaz kimsede net cevap veremez önce s24 serisi kapalıydı ondan sonra tamamen kapandı

Server kayıt ne zaman açılır bilinmez. Yasal olarak zaten bu sene sorunsuz kullanırsınız.

Seneye süre sıfırlanır 4+4 ay şeklinde Ağustos ayına kadar yine kullanırsınız. O sırada açılırsa yaptırırsınız.

Samsung kayıt olayı kapanalı çok oldu. %99 açılmaz. Xiaomi veya Pixel alın.

Arkadaşlar bu kayıt açılmama olayı çok sıkıntı ya, yani ben Samsung'a önceliği bu yüzden veriyorum, kayıt açılma ihtimali var diye en azından, babam fln da 16 ay içinde illaki açılır diyor da bilmiyoruz işte piyasayı. Xiaomi tarafında bir de 15 Ultra var o da telefondan ziyade kamera gibi onu hiç istemiyorum.

Kayıt açılmıyorsa o zaman iPhone alıyım onu 16 ay kullanıyım, her 16 ayda bir değiştireyim? Hem ikinci el piyasası da iyi, değer düşmez?

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı telefon alıcam, Samsung modelleri hoşuma gidiyor. Almışken de S25 Ultra alayım diyorum. Kayıt olayı açılır mı açılmaz mı belli değil diyorlar da açılırsa sadece S24 Ultra'ya açılma, S25 Ultra'ya açılmama durumu olur mu? Eğer fark olmaz açılırsa hepsine açılır diyorsanız almışken S25U alayım diyorum?
Belirsiz bende s23 ultra var tam açtırdım 1 ay sonra kayıtlar kapandı :D
En kötü idarelik telefon alırsın hotspot paylaşılan konuşurken onu kullanırsın

Kayıt açılmıyorsa o zaman iPhone alıyım onu 16 ay kullanıyım, her 16 ayda bir değiştireyim? Hem ikinci el piyasası da iyi, değer düşmez?
YD piyasası TR gibi değil. 2 sene önce sıfırı 1200 Dolar olan 15PM şu an 2. elde 680-720 dolar. 1 yıl önce sıfırı 1200 dolar olan 16 PM 2. elleri de 900-920 dolar civarında, 17 serisi çıkınca 850 dolar altına düşer. YD cihazlarının fiyatlarını dolar bazındaki fiyatı belirliyor.

YD piyasası TR gibi değil. 2 sene önce sıfırı 1200 Dolar olan 15PM şu an 2. elde 680-720 dolar. 1 yıl önce sıfırı 1200 dolar olan 16 PM 2. elleri de 900-920 dolar civarında, 17 serisi çıkınca 850 dolar altına düşer. YD cihazlarının fiyatlarını dolar bazındaki fiyatı belirliyor.
Hocam YD alıcaz zaten o kesin oldu. Benim şu an kıyaslamam Samsung YD vs Apple YD, burada fikrinizi sordum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belirsiz bende s23 ultra var tam açtırdım 1 ay sonra kayıtlar kapandı :D
En kötü idarelik telefon alırsın hotspot paylaşılan konuşurken onu kullanırsın
Hocam bir de iki simi 8 aydan uzun kullanma ihtimali var mı? Benim arkadaş var ilk simi yıl başından beri kullanıyom daha iki hafta önce kapandı diğerine geçtim dedi?

Pixel 9 pro xl al geç

Pixel 9 pro xl al geç
Hocam onu da kayıt nereye yaptırıcam bilindik bir yer var mı, telefon ucuz değil kayıtla kaç liraya gelicek hiç bilmiyorum, bir de Instagram performansı çok önemli. Kayıtla 50k'ya gelip Instagram'ı kötü olursa hiç anlamı yok.

Hocam YD alıcaz zaten o kesin oldu. Benim şu an kıyaslamam Samsung YD vs Apple YD, burada fikrinizi sordum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir de iki simi 8 aydan uzun kullanma ihtimali var mı? Benim arkadaş var ilk simi yıl başından beri kullanıyom daha iki hafta önce kapandı diğerine geçtim dedi?
Onu tam bilmiyorum mesela benim tanikda s24 ultra var hattı kapandı normalde tekrar açtırmış nasıl yaptılar bilmiyorum ama yapan var demek ki

Onu tam bilmiyorum mesela benim tanikda s24 ultra var hattı kapandı normalde tekrar açtırmış nasıl yaptılar bilmiyorum ama yapan var demek ki
Yok hocam benim dediğim öyle değil kendi kendine öyle olmuş arkadaşınki.

Yok hocam benim dediğim öyle değil kendi kendine öyle olmuş arkadaşınki.
Ekstra 4 ay uzatılıyor olabilir. Belki benim arkadaşıma da öyle yapmışlar normalde 4+4 ekstra bir 4 daha oldu dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri