Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,379
Arkadaşlar yeni cihaz alacak ve server kayıt yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun.
Arkadaşlar yeni cihaz alacak ve server kayıt yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun.
Alıntıyı görüntüle
Doğru, ama en garanti yol dirençServer kayıt açılan bir şey mi? Ben pek sanmıyorum işi bilen birisine arkadaşım yaptırdı s24ultrasını geçen 2 ay önce. Ben bunların açılıp kapanma mevzusunu yalan olduğunu düsünüyorum.
Hocam direnç hep pahalı hemde çift katmanlı anakartlarda tehlikeli iş. Bende xiaomi 13 pro var bu dediklerim yüzünden yapamıyorum direnç işlemini. Server kayıt en mantıklı seçenek.Doğru, ama en garanti yol direnç
300 $ ama yapan kişiye göre fiyat değişirfiyatı nedir acaba eylüle kadar kullanım süresi açık ama şimdiden uygunsa yaptırayım.
300 $ diye duydum ben150 $ ama yapan kişiye göre fiyat değişir
Benimki de 13T Pro çift katman ama yaptırdım. Düzgün yapmazsa mahveder, yapar ise hiç bir sorun olmuyor. Sorunsuz benimki şu an.Hocam direnç hep pahalı hemde çift katmanlı anakartlarda tehlikeli iş. Bende xiaomi 13 pro var bu dediklerim yüzünden yapamıyorum direnç işlemini. Server kayıt en mantıklı seçenek.