🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

google pixel 9 pro alsam onda bu işlem yine işe yarıyor mu acaba

sizce pixel 9 pro mu s24u mı. Araştırdım biraz S24U DAHA İYİ GİBİ SANKİ

Son düzenleme:
Bu ne işe yarıyor ?
Server kaydı, belirli Samsung sunucuları üzerinden cihazınız sanki fabrikadaymış gibi gösterilerek orijinal bir biçimde repair yapılmasıdır. Bu işlemde seri no müşteriden alınır. Böylelikle yapılan işlemin garantisi müşterinin kendisi olur. Cihaz modeline ve yazılımına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir.

Server kaydı, belirli Samsung sunucuları üzerinden cihazınız sanki fabrikadaymış gibi gösterilerek orijinal bir biçimde repair yapılmasıdır. Bu işlemde seri no müşteriden alınır. Böylelikle yapılan işlemin garantisi müşterinin kendisi olur. Cihaz modeline ve yazılımına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir.
Ustam bana özelden yazabilme şansınız varmı acaba birkaç soru soracağım

300 dolar çok fazla bir rakam. 42 bin civarına geliyor cihaz. S25 alırım ben olsam üstüne biraz daha katıp. Yok ben o parayı vermem dersende mi 14 ultra alırım. Belki düz mi15 de 50 civarı bir fiyat olur ya da tr cihazı olarak o alınır. 10 bin için ben bulaşmam

Bende daha dun s24 ultra satin aldim. Server kaydi mantiklimi acaba? Bir de guvenilir bir kayit yapan kimse var mi acaba?

Şu konudan her bildirim geldiğinde aha kayıt açıldı diye zıplıyorum ama her seferinde hüsrana uğruyorum xD bildirimler kapanıyorsa kapatayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri