Bu ne işe yarıyor ?Arkadaşlar yeni cihaz alacak ve server kayıt yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun.
Alıntıyı görüntüle
Server kaydı, belirli Samsung sunucuları üzerinden cihazınız sanki fabrikadaymış gibi gösterilerek orijinal bir biçimde repair yapılmasıdır. Bu işlemde seri no müşteriden alınır. Böylelikle yapılan işlemin garantisi müşterinin kendisi olur. Cihaz modeline ve yazılımına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir.Bu ne işe yarıyor ?
Ustam bana özelden yazabilme şansınız varmı acaba birkaç soru soracağımServer kaydı, belirli Samsung sunucuları üzerinden cihazınız sanki fabrikadaymış gibi gösterilerek orijinal bir biçimde repair yapılmasıdır. Bu işlemde seri no müşteriden alınır. Böylelikle yapılan işlemin garantisi müşterinin kendisi olur. Cihaz modeline ve yazılımına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir.
Serverlar şuan kapalı mart gibi açılır diyorlar. S25'in çıkmasıyla fiyatlar ucuzlayabilirmiş.Hocam bulabildiniz mi bir yolunu? Yurt dışından almayı planlıyorum, ben de kayıt yapan bir yer arıyorum fakat server kapalı felan diyenler var.
Hocam ben de alıcam s24 ultra yapıyorsanız bi iletişimde kalalım kocaeli tarafına çok sık gidiyorum.300 $ ama yapan kişiye göre fiyat değişir
Hayirli olsun hocam konu hakkinda bilgim yok ama kaca aldiniz güle güle kullaninBende daha dun s24 ultra satin aldim. Server kaydi mantiklimi acaba? Bir de guvenilir bir kayit yapan kimse var mi acaba?
Bende daha dun s24 ultra satin aldim. Server kaydi mantiklimi acaba? Bir de guvenilir bir kayit yapan kimse var mi acaba?
Kapalıbende 30a aldım , server kayıt açık mı acaba