Neler Yeni

Yardım S24 ultra su kaçırdı

Miko2580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mikail dogan
beyler s24 ultra su kaçırdı. daha önceden de bir çok kere musluk altında telefonu yıkardım ancak bugün su kaçırdı. önce telefonun rengi gitti sonra ekran komple gitti açıldı ekran geldi ancak arada gidiyor. fön makinesi ile kuruttum pirince koydum başka ne yapmam gerekiyor. telefonun ekranı geldiğinde dokunmatik ekran çalışmıyor ancak kalemle dokunmatik çalışıyor acil help!!!

Miko2580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mikail dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Ahmet Hakan
Fön makinesi tuttuysan bitmiştir işi onun. Suları anakartın içine yollamışsın çoktan. Sorun gördüğün an cihazı kapatıp pirince yatırıp 2 gün bekletmen gerekiyordu. Çoktan oksitlenmiştir anakart. Yine de şansını denemek istersen cihazı kapat 2 gün pirinçte beklet. Kabı açma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

döner resturatımız var yağ kir vardı suya dayanıklı diye yıkadım ama bir daha tövbe :(

ekran açılmıyor ki kapatyım :)
Suya dayanıklı olması sudan etkilenmediği anlamına gelmez. Firmalar su geçirmezlik olayına garanti vermez. Sıvı teması kaynaklı arızalar kullanıcı kaynaklıdır ve garanti dışı kalır cihaz.

Miko2580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mikail dogan
Fön makinesi tuttuysan bitmiştir işi onun. Suları anakartın içine yollamışsın çoktan. Sorun gördüğün an cihazı kapatıp pirince yatırıp 2 gün bekletmen gerekiyordu. Çoktan oksitlenmiştir anakart. Yine de şansını denemek istersen cihazı kapat 2 gün pirinçte beklet. Kabı açma.

Suya dayanıklı olması sudan etkilenmediği anlamına gelmez. Firmalar su geçirmezlik olayına garanti vermez. Sıvı teması kaynaklı arızalar kullanıcı kaynaklıdır ve garanti dışı kalır cihaz.
dostum telefon açıldı ama kalemle kullandım bilmiyorum normalde bu musluktan bu kadar su kaçırmaması lazımdı 1500 euro verdim telefona :) daha iyi olması lazım değil mi ?

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
dostum telefon açıldı ama kalemle kullandım bilmiyorum normalde bu musluktan bu kadar su kaçırmaması lazımdı 1500 euro verdim telefona :) daha iyi olması lazım değil mi ?
Adamlar telefona suya dayanıklılığı yanlışlıkla su dökülür diye ekliyor sen telefona banyo yaptır diye değil

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ölücüadam42
Hoparlörü olan çoğu cihazı su ile ilişkiye sokmamak lazım

Bu kadar kısa sürede oksitlenmez bu arada kısa devre yüzünden bir yeri yakmadıysa düzelir kuruyunca

Miko2580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mikail dogan

Bu kadar kısa sürede oksitlenmez bu arada kısa devre yüzünden bir yeri yakmadıysa düzelir kuruyunca
şuanlık bir şey yok ekran gelmiyor ama çizik çizik oldu ilk öncede öyleydi bekleyelim bakalım ne olacak

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf
beyler s24 ultra su kaçırdı. daha önceden de bir çok kere musluk altında telefonu yıkardım ancak bugün su kaçırdı. önce telefonun rengi gitti sonra ekran komple gitti açıldı ekran geldi ancak arada gidiyor. fön makinesi ile kuruttum pirince koydum başka ne yapmam gerekiyor. telefonun ekranı geldiğinde dokunmatik ekran çalışmıyor ancak kalemle dokunmatik çalışıyor acil help!!!
Hocam fppro da görmüştüm iPhone su kaçıyor kurutma makinesiyle kuruttugu için telefon sorun oluyor.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Ahmet Hakan

Kurutma makinesiyle suyu anakarta itmiş.

Kalem için ayrı bir katman var ekranın üstünde. Dokunmatik katmandan bağımsız.

Top Bottom