❌İndirim Bitti! S25 Edge 512GB - 50 bin TL (Amazon)

Mağazada incelemiştim hafiflik ve incelikten dolayı "dandik" hissettiriyor. Öyle çok çok bir his değil ama iPhone Air öyle hissettirmiyor mesela. Ek olarak benim fikrim sırf ince olacak diye bataryadan kısmak mantıklı değil, bu ince hafif telefonları almam şahsen.
Evet ama Air in ana kamerası pro ile aynı değil bunun ana kamerası 25 ultra ile aynı bazı konularda daha az kırpılmış. Tip olarak ince düz iPhone 16 17 ye benzettim kamera şeklinden.

Evet ama Air in ana kamerası pro ile aynı değil bunun ana kamerası 25 ultra ile aynı bazı konularda daha az kırpılmış. Tip olarak ince düz iPhone 16 17 ye benzettim kamera şeklinden.
Kamera, işlemci ne kadar iyi olursa olsun sırf ince olacak diye bataryadan kısmak bana saçma geliyor.

Kamera, işlemci ne kadar iyi olursa olsun sırf ince olacak diye bataryadan kısmak bana saçma geliyor.
Bence de öyle zaten son 25fe bile incelmiş, ama ofis araba ev gibi yerlerde olan biri için pil çok dert değildir bu fiyat a alırdım ama sırf ince diye almam

air, edge falan sacmalik minilere devam edilmeli samsung da muadil uretmeli o gunler yine gelecek de ne zaman gelir bilemiyorum.
13 mini kullanıyom hala, ilk ciktigi gün almistim cok guzel telefon bence kücücük, 5s boyunda

Çöpüm benim, inceliği büyüklüğü aşırı olmadıkça pek kafaya takan yok artık. Her ürünün kablosuza dönüştüğü bir zamanda insanlara ilk öncelik pil süresi sunulmalı.
Mevcut teknolojide zaten 20K'nın üstü hiçbir telefonda performans sorunu yok. 50K'ya satmaya çalıştığın telefon benden 4-5 saatte bir şarj isteyecekse kalsın. Eşşek samsung biraz diğer android üreticilerinden feyz alsın, adamlar Si/C pillere geçti basıyor içlerine 7500mah, 10000mah. Bizim beyefendiler hala "si/c test ediyoruz, güvenilir olduğunu düşündüğümüzde üretime geçeceğiz" diyor. En fazla Galaxy Note 7 gibi patlatırsınız telefonları bir şey olmaz, patlamazsa da sizin avantajınıza olur.

Mağazada incelemiştim hafiflik ve incelikten dolayı "dandik" hissettiriyor. Öyle çok çok bir his değil ama iPhone Air öyle hissettirmiyor mesela. Ek olarak benim fikrim sırf ince olacak diye bataryadan kısmak mantıklı değil, bu ince hafif telefonları almam şahsen.

Hocam kullanıyorum. Kesinlikle malzeme kalitesi çok iyi. Tek sıkıntısı batarya.
Air ile kıyaslayınca baya kötü harbiden. Kendi içinde iyi sayılır ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

512 GB için şimdiye kadarki en dip fiyatlardan: Epey / Akakçe . İki renk var. SD 8 Elite barındırıyor. Samsung'un yaptığı 'çok ince' bir telefon, Apple Air'in rakibi. Kırpılmış donanımdan dolayı pek tutmadı diye duydum. Deneysel bir modeldi, muhtemelen yenisi de gelmeyecek.

Alıntıyı görüntüle
Samsungun batarya sorunu olan modelleri hemen ciddi değer kaybediyor en azından TR de gördüğüm bu. O cihazlar genelde Exynos oluyordu gerçi ilk Snapdragonlu örnek bu sanırım.

bende 13 mini almayi dusunuyorum bu siralar, 2 sene update alsa 19-20mini cikana kadar kullaniriz.
satarken cok zorlanıyon haberin olsun, bakan yok bile. bakanlarda cok olu fıyatlar veriyo. 512 lik cihazımı satamıyodum bende olene kadar kullanmaya karar verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,175
Üyeler
189,569
Son üye
crwl
Geri