Bütçe varsa 17 al yoksa da en kötü 16e al Samsunga düşmeye gerek yok.12 mini kullanıyorum aslında iphone almak istiyorum ama 17 ye o kadar para veresim gelmiyor. Telefonuda yenileme amaçlı 16E mi yoksa bu fiyata bu şekilde almaya değer mi?
Alıntıyı görüntüle
iknciel 14pro 15pro alır yoluma bakardım12 mini kullanıyorum aslında iphone almak istiyorum ama 17 ye o kadar para veresim gelmiyor. Telefonuda yenileme amaçlı 16E mi yoksa bu fiyata bu şekilde almaya değer mi?
Alıntıyı görüntüle
s25 ultra almayı planlıyordum hocam niye böyle dediniz...S25+ kullanıyorum iş gereği androide geçtim iphonedan düşme devam et, o kaliteyi hissiyatı alamıyorum
Bizim millette akıl yok işte. Herkes kendince yazmış boş boş. Burda sorulan soruya ve kullanıcının ne istediğini algılama kabiliyeti pek yok insanlarda sanırım. Her konu böyle.Bütçe varda gereksiz pahalı geliyor bir telefona o kadar vermek, çeyiz seti alırım az daha üzerine koyup![]()
Varsa al çok düşünme, satarken aynı parayı geri alıyorsun öyle düşünmek lazımBütçe varda gereksiz pahalı geliyor bir telefona o kadar vermek, çeyiz seti alırım az daha üzerine koyup![]()
Ben iphonedan geçtiğim için, androide bu kadar para verip o kaliteyi alamadım, 512 gb 58k ya samsung sitesinden almıştım kulaklık saat hediyesiyle berabers25 ultra almayı planlıyordum hocam niye böyle dediniz...
samsunga düşme yok derkenBütçe varsa 17 al yoksa da en kötü 16e al Samsunga düşmeye gerek yok.
Telefon degil altin sanki xd.Varsa al çok düşünme, satarken aynı parayı geri alıyorsun öyle düşünmek lazım![]()
Anlamak güç gerçekten samsung u kotulemenin manasınısamsunga düşme yok derken![]()
Ufukta evlenme planı varsa çeyiz paketi al kankam sonra daha sert oluyor paketlerBütçe varda gereksiz pahalı geliyor bir telefona o kadar vermek, çeyiz seti alırım az daha üzerine koyup![]()