S25+Kulaklık+adaptör 46.429 TL'ye alınır mı?

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,407
12 mini kullanıyorum aslında iphone almak istiyorum ama 17 ye o kadar para veresim gelmiyor. Telefonuda yenileme amaçlı 16E mi yoksa bu fiyata bu şekilde almaya değer mi?
DDDD.webp

16e mantıksız olur. Zaten kötü bir cihaz. Bi işlemci bi batarya ve trde bu gereksiz cihaz cok sattı nedense...

12 mini batarya hariç iş görüyordur muhtemelen.

Eğer geçiş yapmak istiyorsan yinede 17 alamıyorsan bu seçenek daha mantıklı üstüne kulaklıkta oluyor

S25+ kullanıyorum iş gereği androide geçtim iphonedan düşme devam et, o kaliteyi hissiyatı alamıyorum

Bütçe varda gereksiz pahalı geliyor bir telefona o kadar vermek, çeyiz seti alırım az daha üzerine koyup :D

Bütçe varda gereksiz pahalı geliyor bir telefona o kadar vermek, çeyiz seti alırım az daha üzerine koyup :D
Bizim millette akıl yok işte. Herkes kendince yazmış boş boş. Burda sorulan soruya ve kullanıcının ne istediğini algılama kabiliyeti pek yok insanlarda sanırım. Her konu böyle.

Ufukta evlenme planı varsa çeyiz paketi al kankam sonra daha sert oluyor paketler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,317
Üyeler
184,770
Son üye
leosdas
Geri