S25 Ultra almalı mıyım?

4-5 yıl kullanacaksanız 70-80bin tl vermek çok mantıklı. 1-2 yıl içnide satacaksanız mantıksızdı.
İyi etmişsiniz hocam hayırlı olsun
evet ya 4-5 yıl gider zaten öyle sürekli telefon değiştirmem şimdi ki çok eski sorun çıkarmaya başladı o yüzden almışken güzel bişi almak istiyorum 73'de düşmesini bekliyorum direkt çekicem 512'sini 76 civarında şuan teşekkürler tekrardan

Beklenmez hemen almalısın.
1765118438082.webp

bekleme kararı aldım

m52 ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk galiba ben de 26'yı bekleyeceğim 80 oldu şu an minimum düzgün yerlerde 76'dan 73 olur dedim 80 oldu
sen 25u geçeydin iyiydi ucuzken bende s23 var düz
bütçe çıktı ne olursa olsun alcam özelliklerine ihtiyacım var benim için dünyadaki en dengeli telefon falan

Ne gibi özellikler sunuyor ve hangi özelliklere ihtiyacın var ?
ekran m14 panele geçiyor %30 daha verimli olacak aynı parlaklık seviyesindeyken bir de hayalet ekran özelliği var flex magic pixel özelliğin adı
işlemci daha güçlü benim s23ün 3 katı antutusu olsun istiyorum ilerde 3 boyutlu model bakarken falan kullanırım işlemciyi lazım
pil işlemci ve ekranın verimliliğiyle fark edilir şekilde gelişir hem 60w olacak şarj hızı da baya yeterli olur benim için
yazılım ve kalem için alıyorum zaten tabletle entegre kullanırım
kamera da 40x net çeksin yazıları mikroskop görüntüsünü falan kafi

kalemi batarya için kaldırıp kalemli modeller için z fold'a falan yönlendirmek gibi bi strateji uygulayacaklar diyolardı doğru mu o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,288
Üyeler
186,042
Son üye
Yuna
Geri