Öneri S25FE ALINIR MI

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Bütçe
40000
Arkadaşlar şu anki telefonum Reeder S23 Pro Max. Sevdiri boktan bir telefon. Kamerası berbat ve telefon açılırken your sevice corrupt hatası vs var. Max 40kya telefon arıyorum adam akıllı bir sey. iPhone var ise bu banda güzel bir şey onu düşüyorum. Uzun bir süre kullanacağım

16e veya ikinci el S25 veya 44-45 civarına S24 Ultra bile olabilir.
İlla sıfır olması gerekirse S24 mantıklı, fiyatı da uygun.

Hem ip15 hem s24 ultra kullanmış biri olarak, 44-45 'e çıkabileceksem s24 ultra'yı alırım arkama bakmam. Boyut ve ağırlık haricinde şikayet edilebilecek hiçbir şeyi yok. Kusursuz bir telefon.

bütçe çıkarsa s25+ veya magic 7 pro öneririm
o bütçede olması gereken telefonlar gereksiz zamlandı uzun süre kullanırım dersen bunlar en mantıklısı
iphone alacaksan yd ya da 2. el alabilirsin tr fiyatları absürt

16e veya ikinci el S25 veya 44-45 civarına S24 Ultra bile olabilir.
İlla sıfır olması gerekirse S24 mantıklı, fiyatı da uygun.

Hem ip15 hem s24 ultra kullanmış biri olarak, 44-45 'e çıkabileceksem s24 ultra'yı alırım arkama bakmam. Boyut ve ağırlık haricinde şikayet edilebilecek hiçbir şeyi yok. Kusursuz bir telefon.
16e olunca ne oluyor normaline göre? kamerası da tekli.
s24 ile s25 arasındaki fark ne hocam bir tek yüzeysel olarak 25in kamerası daha siyah ve büyük geldi gözüme.
2.el dolandırılmaktan korkuyorum.
s24 ultra cok pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe çıkarsa s25+ veya magic 7 pro öneririm
o bütçede olması gereken telefonlar gereksiz zamlandı uzun süre kullanırım dersen bunlar en mantıklısı
iphone alacaksan yd ya da 2. el alabilirsin tr fiyatları absürt
normal s25 ile s25+ hemen hemen aynı fiyatta farkı ne? magic7 pro bütçeyi aşıyor ve arka yapısı hiç hoşuma gitmiyor bu tipin

16e olunca ne oluyor normaline göre? kamerası da tekli.
s24 ile s25 arasındaki fark ne hocam bir tek yüzeysel olarak 25in kamerası daha siyah ve büyük geldi gözüme.
2.el dolandırılmaktan korkuyorum.
s24 ultra cok pahalı.

normal s25 ile s25+ hemen hemen aynı fiyatta farkı ne? magic7 pro bütçeyi aşıyor ve arka yapısı hiç hoşuma gitmiyor bu tipin
s25 şu an satılması gerekenden fazla pahalıya satılıyor
aralarında pil ekran soğutma farkı var

1080p 60
2160p 60
4320p 30

o gördüğün değer 8k için olan 🙂

2025 yılında 30fps video çeken samsung çıksa samsung fanlari forumu birskir
4k 120 fps çekebiliyorsun muhtemelen tam hatırlamıyorum onu ama 60 garanti
epey bilgileri öyle eksik yanlış olabiliyor
anladım. oldu da almazsam bunların yarı fiyatına ne alabilirim? magic7 gibi kamera tarzlarını sevmiyorum. daha çok iphone ile Samsungun kamera konumları hoşuma gidiyor

anladım. oldu da almazsam bunların yarı fiyatına ne alabilirim? magic7 gibi kamera tarzlarını sevmiyorum. daha çok iphone ile Samsungun kamera konumları hoşuma gidiyor
s25 fe
s26 fe exynos 2600 ile gelebirmis ama hem cıkmasına cok var hem ucuzlayana kadar aylar gecer o yuzden o olmaz 😐

S25 FE veya S24+ Tavsiye ederim.

İphone 16e'nin ana kamera sensörü çok küçük ve yetersiz. Ekran parlaklığı güneş altında yetersiz. Aslında sadece işlemcisi güçlü. Onun dışında bomboş bir paket.

arkadaşlar s25fe düşünüyorum s25 almam için 1 yıla yakın beklemem lazım. fe pişman eder mi keşke s25 alsaydım der miyim kalitesizmi o kadar kısık ozellikli

@ayranli_tuz @Mindustry

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,121
Üyeler
190,511
Son üye
Mesut 37
Geri