35k da etmez bence 30 32 bandı iyi1k daha ucuz evet ama 1 ay sonra en azından 35e düşmesini bekliyorum s25fenin
32 olsa bile alınmaz. Evet düşer aynı s25 edge gibi 72 den 55lere mi ne düştü. Zaten bu fiyat gerçeği yansıtmıyor ama s24fe ile arasında çok cüzi bir fiyat farkı olması lazım. Mesela 2-3 bin tl max. Çünkü arasında o kadar fazla fark yok. En az bir 30kya düşmedi lazım.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar honor bir cihaz almıyorsanız lansman fiyatı-ilk satış fiyatı her daim kat kat fazla olur aradan 1 2 ay geçince direkt 5-7 arası düşücek
daha önce aksesuarlarla beraber 25 e görmüştüm, bu sefer 25 altını görürse direkt alacağım20-25 arasında olcak 1 ay içinde (s22 ve 23fede öyle oldu)
Bende sizin gibi S24FE indirimi kovalıyorum. Özelden bana ulaşabilir misiniz?daha önce aksesuarlarla beraber 25 e görmüştüm, bu sefer 25 altını görürse direkt alacağım
tek tük farkları var 1. cisi ekran çerçevesi 2.cisi pil başka önemli farkı yok işlemi aynı sadece 1 yıl fazla güncelleme alıcak30-35 Çıkacaktır Kısa Sürede 30K civarında olur fiyatı s24fe ile farka değermiSamsung Galaxy S24 FE (128 GB) - Samsung Galaxy S25 FE Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) - Samsung Galaxy S25 FE özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bana kalırsa 30K ve altına düşerse 24FE yerine kesinlikle tercih edilir.
Eğer 20-25 Civarı bütçesi olan var ise 1 ay bekleyip S24FEye akın edin
dediğim gibi 33kya düştü henüz 1 ay yeni dolmuşken32 olsa bile alınmaz. Evet düşer aynı s25 edge gibi 72 den 55lere mi ne düştü. Zaten bu fiyat gerçeği yansıtmıyor ama s24fe ile arasında çok cüzi bir fiyat farkı olması lazım. Mesela 2-3 bin tl max. Çünkü arasında o kadar fazla fark yok. En az bir 30kya düşmedi lazım.