Klasik Samsung Telefonlarının Tutulmama Sebebidir Exynos Kullanması .70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60bine düşmez yani bence ben de kararsızım s24fe var nefret ettirdi şarjı gitmiyor exynos işlemci yüzünden hiç tavsiye etmiyorum. Şebeke problemleri de yaşatıyor eski telefonuma göre. İlk geçtiğimde fark çok barizdi şuan alıştım sanırım
S26+ modelinde sadece işlemci değişti. Bence S25+ alın. Beklediğinize değmez.Merhabalar s26+ almayı düşünüyorum ama fıyatı ilerleyen zamanlarda (yaz sonu ekim kasım gibi) 60k bandına iner mi yoksa direkt s25+ Mı almalıyım
Sağolun hocam teşekkür ederim.70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60bine düşmez yani bence ben de kararsızım s24fe var nefret ettirdi şarjı gitmiyor exynos işlemci yüzünden hiç tavsiye etmiyorum. Şebeke problemleri de yaşatıyor eski telefonuma göre. İlk geçtiğimde fark çok barizdi şuan alıştım sanırım
Artırıyorum s24+'da aynı cihazS26+ modelinde sadece işlemci değişti. Bence S25+ alın. Beklediğinize değmez.
Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S26+ Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S26+ özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Harbiden bakıyorum hiçbir şey değişmemiş batarya ile ekran aynı bellek aynıArtırıyorum s24+'da aynı cihaz. Tek farkı biraz daha kötü kamera bir tık daha kötü işlemci.
Alıntıyı görüntüleSamsung Galaxy S24+ - Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S26+ Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24+ - Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S26+ özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Artırıyorum s24+'da aynı cihaz. Tek farkı biraz daha kötü kamera bir tık daha kötü işlemci.
Alıntıyı görüntüleSamsung Galaxy S24+ - Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S26+ Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24+ - Samsung Galaxy S25+ (256 GB) - Samsung Galaxy S26+ özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Aslında iyi bir şey. Özelliklerini karşılaştırmak şaşırtıcı derecede kolay oluyor.Artırıyorum s24+'da aynı cihaz. Tek farkı biraz daha kötü kamera bir tık daha kötü işlemci.
Baya düşer 60K civarına kadar yolu var cihazda Exynos var zaten. Bence S25+ al ama Snapdragon kullanmış olursun. İşlemci hariç fark da yok gördüğüm kadarıyla zaten.Merhabalar s26+ almayı düşünüyorum ama fıyatı ilerleyen zamanlarda (yaz sonu ekim kasım gibi) 60k bandına iner mi yoksa direkt s25+ Mı almalıyım