Neler Yeni

s2h anakartım bozuldu hangi anakarta geçmeliyim

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
bilgisayarım açılmyıordu

götürdüm 2 tane bilgisaayarcıya 2 side anakartta sorun var DEDİ bilemşiyorum
Kardeşim aldığın ürün en az 1 veya 2 yıl garantili. Sen ürünü alıp bilgisayarcıya götürdüm diyorsun. Bilgisayarcı ne yapsın sana ? Üflesin mi, hohlasın mı karta ?
Yapacağın tek şey garantiye yollaman. Belki de anakartın fabrikasyon hatalı,arızalı ?
Yenisine para vermeden değişim yapacaklar sana. Yapmayın şöyle ufak hatalar lütfen.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kardeşim aldığın ürün en az 1 veya 2 yıl garantili. Sen ürünü alıp bilgisayarcıya götürdüm diyorsun. Bilgisayarcı ne yapsın sana ? Üflesin mi, hohlasın mı karta ?
Yapacağın tek şey garantiye yollaman. Belki de anakartın fabrikasyon hatalı,arızalı ?
Yenisine para vermeden değişim yapacaklar sana. Yapmayın şöyle ufak hatalar lütfen.
Valla hocam konunun başında yazdım adam okumuyor bile. Sürekli bilgisayarcıya götürdüm diyip duruyor. Onlarda parça söktüyse eğer garanti dışı kalmıştır. Umarım öyle bir şey yapmamışlardır. Ücretsiz tamir olacak anakartı çöpe atacak adam resmen.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Keşke direk aldığın yere garantiye gönderseydin. Bilgisayarcılar kartla oynamış ve kartın garanti dışı kalmış olabilir. Yine de şansını dene.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Valla hocam konunun başında yazdım adam okumuyor bile. Sürekli bilgisayarcıya götürdüm diyip duruyor. Onlarda parça söktüyse eğer garanti dışı kalmıştır. Umarım öyle bir şey yapmamışlardır. Ücretsiz tamir olacak anakartı çöpe atacak adam resmen.
-'' Umarım öyle bir şey yapmamışlardır.'' ki bu şekilde olmuştur emin ol. Anlamıyorum yani ya bu insanlar bilmiyorlar farkında değiller ya paraları var dert etmiyorlar. ( gerçi parası olsa neden s2h lı sistem dizsin ) ya da umursamıyorlar uğraşmak istemiyorlar. 600 TL ye 10 gün çalışan insanlar var ya anlamıyorum cidden.

Top Bottom