Neler Yeni

S6 lite 2022 modeli alınır mı?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Sadece üniversite notlarını almak için kullanacağım. Multitasking'de yapacağım maksimum iş slayt üstüne not alma uygulaması olacak. Beni sağlam bir şekilde en az 3 sene götürmesi yeterli. Huawei önermeyin google yok. S7 fe alacaktım fakat son zamanlarda fiyatı çok arttı onu lacak bütçem var fakat daha düşük modeli işime yarayaksa onu alayım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Sadece üniversite notlarını almak için kullanacağım. Multitasking'de yapacağım maksimum iş slayt üstüne not alma uygulaması olacak. Beni sağlam bir şekilde en az 3 sene götürmesi yeterli. Huawei önermeyin google yok. S7 fe alacaktım fakat son zamanlarda fiyatı çok arttı onu lacak bütçem var fakat daha düşük modeli işime yarayaksa onu alayım.
Max butcen nedir

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,438
İsim
Emre siyah
huawei tabletlerde bir uygulama ile kullanılıyordu google uygulamalı yanılmıyorsam bu bütçede rakibi olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da direkt ikinci el 9.nesil olaiblir

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
huawei tabletlerde bir uygulama ile kullanılıyordu google uygulamalı yanılmıyorsam bu bütçede rakibi olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da direkt ikinci el 9.nesil olaiblir
İkinci el ve hele ki 9. Nesil bir ipad istemiyorum. Programlara ayrıca ödeyeceğim ücretler çok saçma. Ayrıca tablet tasarımı berbat.Huawei tableti inceledim gerekli koşulları sağlamıyor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,438
İsim
Emre siyah
İkinci el ve hele ki 9. Nesil bir ipad istemiyorum. Programlara ayrıca ödeyeceğim ücretler çok saçma. Ayrıca tablet tasarımı berbat.Huawei tableti inceledim gerekli koşulları sağlamıyor.
çoklu işlemler için 4gbın ne kadar yeterli olucağı hakkında pek fikrim yok pad 6 falan da bakabilirsiniz

Top Bottom