Öneri S9 Plus dan iPhone 11'e geçilir mi

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Selamlar, sorum başlıkta. Sizce geçilir mi?

Fiyatları inmeye devam ediyor birazcık geçsin öyle al indirimden.

Bence geçilmez bir batarya değişimi ile o telefon daha akar

Fiyatı hakketmiyor ve elinizdeki telefon iki yıl daha götürür diye düşünüyorum şuan ki fiyatlar cidden saçma fiyatlar android düşünürseniz de bir kaç alternatif var

@Evil Belief Android den sıkıldığımı konuya ekleyeyim.

Mantıklı bir seçim mi olur bilmem ama SE 3'ü bekleyebilirsin.

@Evil Belief Android den sıkıldığımı konuya ekleyeyim.
Ekran konusunda problem yaşayabilirsin. Zamanla alışırsın diye düşünüyorum.
Ekran dışında hemen hemen her konuda 11 üstün.

SE3 eğer XR kasasında çıkarsa o da mantıklı bir tercih olur. Tarih 8 Mart diye sızdırıldı.

Ekran konusunda problem yaşayabilirsin. Zamanla alışırsın diye düşünüyorum.
Ekran dışında hemen hemen her konuda 11 üstün.

SE3 eğer XR kasasında çıkarsa o da mantıklı bir tercih olur. Tarih 8 Mart diye sızdırıldı.
iPhone 11 şuan fiyatını hakediyor mu sizce?

iPhone 11 şuan fiyatını hakediyor mu sizce?
Bence hak etmiyor. Super AMOLED hatta Dynamic AMOLED ekranlı bazı Samsung'lar bulunuyor o bütçede.
Sosyal medya ve kamerayla çok işiniz varsa iOS'ta ısrarcı olun, yoksa inanılmaz önemli değil yani. OneUI da gayet kullanışlı bir arayüz.

Bence hak etmiyor. Super AMOLED hatta Dynamic AMOLED ekranlı bazı Samsung'lar bulunuyor o bütçede.
Sosyal medya ve kamerayla çok işiniz varsa iOS'ta ısrarcı olun, yoksa inanılmaz önemli değil yani. OneUI da gayet kullanışlı bir arayüz.
Ki o bütçedeki android telefonlar 11 ile kamerada rahat rahat rekabet eder. Şuan elindeki telefon bile 11 ile rekabet eder ama kamerada değil tabii. Ama 11' e geçilmez bence Amoled QHD+' dan. Düşünsene 9000 tl verip QHD+ Amoledden IPS 828p' ye geçiyosun

Ki o bütçedeki android telefonlar 11 ile kamerada rahat rahat rekabet eder. Şuan elindeki telefon bile 11 ile rekabet eder ama kamerada değil tabii. Ama 11' e geçilmez bence Amoled QHD+' dan. Düşünsene 9000 TL verip QHD+ Amoledden IPS 828p' ye geçiyosun
Çok kararsızım, İOS işletim sistemine tekrardan geçmek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,979
Üyeler
190,842
Son üye
subu
Geri