Fiyatı hakketmiyor ve elinizdeki telefon iki yıl daha götürür diye düşünüyorum şuan ki fiyatlar cidden saçma fiyatlar android düşünürseniz de bir kaç alternatif varNeden?
Ekran konusunda problem yaşayabilirsin. Zamanla alışırsın diye düşünüyorum.@Evil Belief Android den sıkıldığımı konuya ekleyeyim.
iPhone 11 şuan fiyatını hakediyor mu sizce?Ekran konusunda problem yaşayabilirsin. Zamanla alışırsın diye düşünüyorum.
Ekran dışında hemen hemen her konuda 11 üstün.
SE3 eğer XR kasasında çıkarsa o da mantıklı bir tercih olur. Tarih 8 Mart diye sızdırıldı.
Hayır etmiyor. Aynı fiyata işlemci dışında tüm özellikleri daha iyi olan telefonlar var.iPhone 11 şuan fiyatını hakediyor mu sizce?
Bence hak etmiyor. Super AMOLED hatta Dynamic AMOLED ekranlı bazı Samsung'lar bulunuyor o bütçede.iPhone 11 şuan fiyatını hakediyor mu sizce?
Ki o bütçedeki android telefonlar 11 ile kamerada rahat rahat rekabet eder. Şuan elindeki telefon bile 11 ile rekabet eder ama kamerada değil tabii. Ama 11' e geçilmez bence Amoled QHD+' dan. Düşünsene 9000 tl verip QHD+ Amoledden IPS 828p' ye geçiyosunBence hak etmiyor. Super AMOLED hatta Dynamic AMOLED ekranlı bazı Samsung'lar bulunuyor o bütçede.
Sosyal medya ve kamerayla çok işiniz varsa iOS'ta ısrarcı olun, yoksa inanılmaz önemli değil yani. OneUI da gayet kullanışlı bir arayüz.
Bence hak etmiyor. Super AMOLED hatta Dynamic AMOLED ekranlı bazı Samsung'lar bulunuyor o bütçede.
Sosyal medya ve kamerayla çok işiniz varsa iOS'ta ısrarcı olun, yoksa inanılmaz önemli değil yani. OneUI da gayet kullanışlı bir arayüz.
Çok kararsızım, İOS işletim sistemine tekrardan geçmek istiyorum.Ki o bütçedeki android telefonlar 11 ile kamerada rahat rahat rekabet eder. Şuan elindeki telefon bile 11 ile rekabet eder ama kamerada değil tabii. Ama 11' e geçilmez bence Amoled QHD+' dan. Düşünsene 9000 TL verip QHD+ Amoledden IPS 828p' ye geçiyosun