peki hdmi mi kullanayim yoksa dp mi hdmi diyosan hangi surumu onerirsinNormalde kaç fps alıyorsanız onu alırsınız. Monitörün fps'e katkısı veya zararı olmaz.
Display port öneririm. Ayrıca alacağınız monitör samsung odyssey g3 baya kötü bir monitör paranızı boşa harcamadan önce iyice araştırın.peki hdmi mi kullanayim yoksa dp mi hdmi diyosan hangi surumu onerirsin
Display port öneririm. Ayrıca alacağınız monitör samsung odyssey g3 baya kötü bir monitör paranızı boşa harcamadan önce iyice araştırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dp sanirim monitorlerle geliyodu o sorun degilde monitor ne onerirsin 4 k yi gecmeyecek sekilde
Kablo olarak hdmi var iş yaparmiViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com
MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com